"Prevarant, narkoman, uzeo nam kaparu...": Kolege oplele po uhapšenom "kralju bakšiša", on se oglasio

Pevač Emir Habibović je pre pet godina snimio video u kojem otkriva da mu je pevač koji je uhapšen u raciji, uzeo kaparu. Uhapšeni Bajramović kaže "to se desilo pre 20 godina"

TikTok / pesic_1992

Pevač Đovani Bajramovićuhapšen je tokom racije u jednom klubu kada je u njegovom posedu nađen kokain, preneli su domaći mediji. Protiv Đovanija se sada vodi postupak, a pevač je navodno izjavio policiji da je nedozvoljena supstanca za ličnu upotrebu.

Đovanija zovu i "kralj bakšiša", jer je poslednjih godina jedan od najtraženijih pevača na romskim proslavama. Nedavno je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija čašćavaju dolarima i evrima, a za jednu otpevanu pesmu nagrađen je čak sa 30.000 evra.

Sada je, nakon vesti o hapšenju, ponovo aktuelan snimak iz 2019. godine, na kojem se vide pevači Emir Habibović i Nikola Ajdinović, u kojem Emir govori da je "Đovani Bajramović lopov, prevarant, narkoman i da im je uzeo svu kaparu koju su dogovorili za nastupe".

"Ovo je jedna informacija za ljude sve koji pogađaju veselja, koji žele dobru muziku, da ih mi zabavljamo, da im pevamo. Ovo je jedna mala preporuka za sve kolege koje putuju po hiljade kilometara samo da bi zaradili neki dinar svojoj deci. Lično meni, a znam i za ovog čoveka koji sedi pored mene, jeste da je neophodno da su svima potrebne pare, ali sve svoje dostojanstvo koje niko ne može da plati", rekao je Emir i nastavio:

"Ispaljeni smo, čovek je uzeo svu kaparu, uzeo je sve živo i radi se o Đovaniju Bajramoviću. Veoma mi je žao što pominjem to ime, i uopšte mi je poniženje da pominjem to ime. Ali, moram da naglasim ko god me bude zvao preko Đovanija, ja sigurno neću doći, nemojte da pričate uopšte sa mnom.

Emir Habibović sa suprugom:

Moram da kažem da je jedan veliki prevarant, jedan narkoman, šta radi taj čovek od svog života stvarno mi nije jasno. Voleo sam ga, uvek sam mu činio, i sinoć sam hteo da mu učinim, ali kada je neko narkoman i kada je neko prevarant, kada nema obzira prema ljudima koji su ostavili decu za Božić da bi zaradili za parče hleba", rekao je pevač u snimku.

Pogledajte:

Emir Habibović o Đovaniju  YouTube/Kiza Kriza

 Sada se o svemu navedenom oglasio i sam Đovani i rekao "da je tačno da je hapšen", ali da se sve, pa i problemi sa narkoticima, dešavalo pre 20 godina:

"To nije tačno... Ja nisam više u toj priči. To je bilo pre 20 godina kada sam ja bio u problemima. To se sve rešilo, a Emir i ja smo najbolji drugovi, radimo zajedno non-stop. Evo, sutra letimo za Berlin. Sad je neko našao taj snimak, pa su pisali kao da sam sad hapšen.

To je nekad bilo, zarađivali smo mnogo para, nismo znali šta da radimo kada smo bili mladi. Sad smo u godinama. Sarađujem sa celom estradom ali najviše sa Emirom i Nikolom Edinovićem. Pogađam svadbe, glavni sam za romske svadbe".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BUDUĆNOST MUZIKE OSTAJE NA NJIMA DVOMA!" Emir Habibović otkrio: Ja za razliku od današnjih pesama, stvaram, NEŠTO JOŠ TEŽE   Kurir televizija

(Kurir.rs/24sedam, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!