Sve je pobedio, ali godine ne: Slavni Čak Noris gazi 9. deceniju, sada ga ne biste prepoznali

Čak Noris pokazao je kako je ostario i osedeo, a šale na lični račun nisu izostale.

MWP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Legenda velikog platna i teksaški rendžer koji je harao malim ekranima devedesetih Čak Noris, nedavno je napunio 84 godine.

Čak Noris, o kojem su ispričani brojni vicevi i "legende" koje opisuju njegove "moći", neporaženi je karate šampion koji je jednom prilikom istakao da nije planirao da postane glumac. Njegove veštine su zapazili agenti i Čak Noris je postao jedan od najomiljenijih, i najopasnijh likova koji je filmska kamera videla.

Iako ga dugo vremena nismo videli u javnosti, Čak Noris se pojavio, ni manje ni više nego u teretani, a njegovi fanovi ostali su šokirani koliko je ostario.

PROČITAJTE JOŠ: UČESNIK SLAGALICE NA KRATKO POSTAO ČAK NORIS! Miroljub Arsić nasmejao Srbiju, a i voditeljku: Vi ste izabrali moju!

Kako se može videti na videu, koji je glumac objavio na svom Instagram profilu, Norisa su stigle godine, ali izgleda samo posmatrajući njegov fizički izgled jer mu snage očito ne manjka, što je dokazao i masivnim tegovima koje je podizao.

"Priča se da će, nakon što završim sa vežbom, tegovima trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je leto odlično i da će vam takva biti i cela godina", našalio se kratko Noris.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ONAJ MALI KEPEC ČEDA ČVORAK JE MOJ NAJVEĆI KONKURENT, RIBE GA ŽELE!" Era Ojdanić šokirao: Ne smem devojku da povedem, odveo bi je u sobu  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)