Jelena završila na Netfliksu, a ova slavna lepotica je godinama prati: Glumica "odlepila" za Karleušom

Svi pričaju o reakciji supruge Kristijana Ronalda, a malo ko zna da je još jedna slavna cica "odlepila" za Jelenom Karleušom.

Instagram/zoranbirtasevic/printscreen

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je iznenadila sve kada su na njenom Instagramu osvanule slike i snimci sa modne revije u Parizu na kojoj je bila jedna od manekenki.

Modnom pistom je prošetala rame uz rame sa slavnim cicama, među kojima se našla i izabranica Kritijana Ronalda. Upravo Georgina Rodrige nije krila oduševljenje Jelenom, što je emitovano i u njenom dokumenarcu na Netfliksu. Ipak, ona nije jedina poznata lepotica koje je "odlepila" za nšom pevačicom.

Jelena Karleuša se već dugo nalazi na listi onih kojima se divi glumica Sofija Vergrara. Pevačica je svojevremeno pričala o njihovom odnosu i to nakon što je Sofija ponela istu haljinu kao Jelena.

"Ja sam prva obukla tu haljinu. Vergara je 3-4 sata posle, ali je apsolutno nebitno. Meni je glupo da kažem da ona mene prati, a ja nju ne, ali onda će ispasti da je ona mene iskopirala. Ipak neću to da kažem zato što smo Vegrara i ja super drugarice. Dopisujemo se, lajkujemo se i ona je stvarno super", rekla je Karleuša pre nekoliko godina za Novu.

Instagram/screnshot/karleusastar/sofiavergara 

Podsetimo, Jelenu je na društvenim mrežama zapratio i Kanje Vest, pričalo se da je njegova supruga Kim Kardašijan "skinula" je nekoliko njenih stajlinga.

Pogledajte Jelenu na reviji:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)