"Izgubio sam svako poštovanje": Adel razbesnela fanove cenama ulaznica za koncerte koje idu i do 4.500 €

Nakon koncerata u Minhenu, gde je nastupala četiri nedelje, Adel turneju nastavlja u Las Vegasu, a visoke cene ulaznica razbesnile su fanove.

Youtube / Saturday Night Live

Adel žari i pali na svojoj evropskoj turneji, a mnoge poznate ličnosti i iz naše zemlje i okruženja imale su prilike da prenesu utiske sa njenog koncerta u Minhenu. Svi su jednoglasni - njen glas i energija uživo ostavili su ih danima u stanju ekstaze.

Ipak, sada je naišla i na kritike, a razlog su vrtoglave cene ulaznica za predstojeće koncerte u Las Vegasu!

Ulaznice za mesta uz pozornicu koštaju više od 5000 dolara, dok se cene ulaznica za sedišta na zadnjim mestima dvorane kreću između 3500 i 4800 dolara. Adel će održati niz koncerata u Las Vegasu od kraja oktobra do kraja novembra, a ulaznice se preprodaju po ceni od 13.000 pa sve do 70.000 dolara!

"Gubim svako poštovanje prema tebi"

Fanovi su se na društvenim mrežama požalili na cene ulaznica. "Ona je neverovatna, ali cene ulaznica su preterane", " Ako ovo kao umetnik dopustiš, onda gubim svako poštovanje prema tebi" i "Imam karte i sada razmišljam da ih prodam", neki su od komentara.

Pevačica je nakon ove turneje najavila dužu pauzu u muzičkoj karijeri, te otkrila kako želi da se posveti glumi, a navodno je odbila ponudu za nove koncerte i potencijalnu zaradu od 200 miliona dolara, jer želi da provodi vreme kod kuće sa svojim detetom.

Pogledajte još fotografija pevačice koja spada u jedan od najmoćnijih vokala današnjice:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Adel u Minhenu  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!