"Otac moje dece je ujutru umro": Ostavio je dok je bila trudna, završili na sudu, a onda pomagala oko sahrane?

Dragana Katić je svojevremeno pričala o bivšem suprugu koji je preminuo 2019. godine

Lepa i Srecna

Voditeljku Draganu Katić bivši muž ostavio je dok je bila u drugom stanju, nakon čega je svoje sinove sama odgajala.
I uprkos tome što ju je napustio pre rođenja dece, Dragana je priznala da je prošla kroz težak period kada je njen bivši suprug 2019. godine umro.

Za Draganine sinove Bobana i Bojana to je bio veliki stres, uprkos činjenici da nisu odrasli s njim i da su podržali majku da podigne tužbu kako bi potražila sve alimentacije koje nikada nisu dobili.

Pročitajte još: "NISAM IMALA PODRŠKU MAJKE, MISLILA JE DA ĆE ME PROĆI LUTKE": Dragana Katić nikad iskrenije o svojim počecima

"Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam "Nikad nije kasno". To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum. Ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite", rekla je Dragana pre nekoliko godina.

Dragana je protiv bivšeg supruga pokrenula postupak zbog neizmirenih alimentacija.

"Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci. Ali to smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu.To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla", rekla je svojevremeno voditeljka za Story.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije  Kurir teleivizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Telegraf.rs, MONDO,D.P)