Žika Jakšić ga isterao iz studija, umešao se i Saša Popović: O svađi sa pevačem brujao ceo grad, sada je otkriveno sve

Dejan Ćirković Ćira ispričao je detalje svađe sa Žikom Jakšićem.

YouTube/Nikad nije kasno

Žika Jakšić, voditelj i muzički producent, važi za veoma pofesionalno lice, dok je nedavno u žižu interesovanja dospeo kada se saznalo da je dva takmičara diskvalifikovao iz Grandovog takmičenja.

Sada je svoju situaciju sa Žikom podelio i pevač Dejan Ćirković Ćira. On i Žika iza sebe imaju višedecinijsko prijateljstvo, međutim, jedan njihov susret bio je jako bitan za Ćirinu karijeru. Nedavno je otkrio da ga je Žika, nakon samo 30 sekundi slušanja, izbacio iz studija, tvrdeći da pesma koju je snimio nije vredna pažnje.

Žikina iskrenost tada delovala kao hladan tuš. Iako je bio razočaran, kasnije je shvatio da mu je prijatelj zapravo učinio veliku uslugu.

"Nakon što mi je rekao da pesma nije za mene, bio sam zbunjen i nisam znao šta da radim. Ali, sutradan sam se vratio i razgovarao sa Sašom Popovićem, koji mi je pomogao da ispravim situaciju sa Žikom", priznao je Ćira i otkrio da je o njegovom tada problemu sa Žikom brujao ceo "Grand".

Instagram/fenomenalnicira 

PROČITAJTE JOŠ: Bivšoj poklonio stan, a sebi izgradio vilu sa bazenom: Ovde živi Žika Jakšić, komšije mu velike zvezde

Ubrzo nakon toga, Jakšić mu je predstavio pesmu "Fenomenalno", za koju su prethodno odbili mnogi drugi izvođači.

"Na prvi pogled, mislio sam da je to dečija pesma, ali Žika me je ubedio da je otpevam i tako je počela moja priča sa ovim hitom", prisetio se Ćira.

Ova pesma je postala pravi hit.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Grandonline/ Katarina Bojović)