Otac mu se ženio 9 puta, a brata je upoznao sa 12 godina: Susret kao iz filma, Maca je u jednom i danas izričit

Dragan Marinković Maca otkrio je detalje prvog susreta sa polubratom.

K1 televizija/ Printscreen

Glumac, reditelj i voditelj Dragan Marinković Maca rođen je u Sarajevu, a koreni mu potiču sa Zlatibora. Njegovi roditelji su bili razvedeni, a Maca je sa majkom živeo u Sarajevu, dok je oca retko viđao.

Sa ocem je imao lep odnos i o njemu je uvek imao samo reči hvale. Ipak, preminuo je kada je Maca imao 13 godina. Jednom prilikom, kada je otišao u bolnicu u posetu ocu koji je bio bolestan, Maca je upoznao svog polubrata Sašu, starijeg od njega 18 godina.

Maci je tada bilo tek 12, ali se odlično seća tog susreta, koji je obeležila jedna neverovatna situacija.

"Imao sam 12 godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: 'Ma daj, nema šanse..' Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta!", ispričao je glumac i dodao da ni on sam ne zna zašto se sa bratom tako kasno upoznao.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS JEDAN GLUMAC IGRA U SVIM SERIJAMA! Maca raspalio - "Ja ne znam šta rade, da li peru pare..."

Dodaje da ne prihvata termin "polubraća", već da su braća - braća. Upravo u tom duhu vaspitava i svoje sinove, Lava i Fjodora Simeona, koje je dobio iz dva braka.

"Kod mene nema toga, da na primer kažem - moj Lav i Fjodor Simeon su polubraća. Brat je brat i ja to ne je*em dva posto! Moji sinovi nisu međusobno polubraća, ne gledam na to tako. Braća su! U principu, Saša živi u Herceg Novom, ja u Sarajevu, i jedino što mi je falilo jeste još braće i sestara, je*i ga, ono... Kad je belaj, uvek neko ima brata, ima sestru, a ja sam jedinac i to nije dobro. Ali nisam razmažen bio nikada", kaže Dragan Marinković Maca.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dragan Marinković Maca - Nije sve tako crno  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Informer/ Katarina Bojović)