Pred koncert u Areni sačekalo je iznenađenje: Tea otkrila od koga je, pa im oduševljeno poručila jedno

Muzička zvezda Tea Tairović održaće večeras, 21. septembra, prvi koncert u Beogradskoj areni, dok je sutra, 22. septembra, očekuje još jedan nastup pred hiljadama ljudi.

ATA / A.AHEL

Tea Tairović je beogradskoj publici spremila pravi spektakl, na kojem je prethodnih meseci vredno radila. Sa svojim timom pažljivo je osmislila svaki detalj koncerta, pa ćemo tako moći da je vidimo u izazovnim koreografijama, gde će Tea pokazati da je u plesu jednako talentovana kao u muzici.

Nakon završene generalne probe, pravo sa bine, Tea je stigla u salu Arene gde je održala konferenciju za medije.

This browser does not support the video element.

Tea Tairović izjava pred dva koncerta u Areni u Beogradu  Kurir

Mediji iz cele Srbije i regiona došli su da isprate ovaj veliki događaj, i da sa pevačicom porazgovaraju o predstojećem spektaklu.

Teu su u sali dočekali aplauzom, a potom su joj uručili iznenađenje.

Antonio Ahel/ATAImages 

Od svojih saradnika Tea je dobila veliku tortu u obliku Beogradske arene i ogroman buket cveća.

Antonio Ahel/ATAImages 

Pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje, a kada su prskalice zasijale na torti poručila je: "Nek gori Balkan!". Ona se pojavila u pratnji svog partnera, sva u crnom, a osmeh sa lica nije skidala.

Karte za prvi koncert rasprodate su u rekordnom roku, samo tri meseca nakon puštanja u prodaju, što svedoči o njenoj popularnosti.

Podsetimo, nekoliko informacija je procurilo, kada je reč o organizaciji i iznenađenjima koja je Tea spremila. Kako se priča među njenim saradnicima, Tea je za koncert angažovala oko 150 ljudi koji će brinuti o svakom detalju spektakla, što dovoljno govori o tome koliko se potrudila i koliko želi da publika zauvek pamti ove datume.

"Nemam ja 280 godina ni života ni karijere, pa da kažem dosta, mislim da tek predstoji i pesama i koncerata i nastupa i svačega," poručila je okupljenim medijima.

Sve možete pogledati u galeriji u nastavku:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Tea Tairović  Instagram/_.tea_tairovic

(Kurir/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!