Utegla se u lateks, sve kipelo iz korseta: JK nikad izazovnija, ovakva je pevala u centru grada

Jelena Karleuša održala je nastup u Nišu, a o njenoj odevnoj kombinaciji pričaju svi.

Radule Perisic/ATAIMAGES

Nakon što je u centru Kikinde pevala u miniću i čizmama od 8.500 evra, pevačica Jelena Karleuša nastavila je svoju turneju.

Sledeća stanica joj je bio Niš, gde jeprethodne večeri napravila pravu žurku za pamćenje. Jelena je mesecima najavljivala veliki nastup u sklopu jedog festivala, a potom ponosna i vidno raspoložena izašla pred svoju publiku.

Ipak, i ovoga puta se dosta priča o njenom stajlingu. Fanove je navikla na izazovne komade, te je tako sada na binu iazšla u lateks korsetu iz kojeg su kipele njene silikonse grudi, dok je donji deo napravljen od providnog tila.

Pogledajte je.

 Podsetimo, Jelena je nedavno govorila i o razvodu od Duška Tošića:

"Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke... Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hilajde poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodici, i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advokata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)