Sve o Kasandrinom boravku u Beogradu: Koštala 300.000 evra, a evo da li je imala posebne zahteve

Glumica Koraima Tores biće deo popularne domaće serije.

YouTube/Screenshot

Glumica Koraima Tores, koja je opčinila srpsku televizijsku publiku u seriji "Kasandra", uskoro će doputovati u Beograd zbog angažmana u domaćoj seriji "Igra sudbine".

Njen boravak u Srbiji produkciju će koštati 30.000 evra, a Nikola Burovac, inače, producent pomenutog serijskog ostvarenja je otkrio pojedine detalje o saradnji sa kolumbijskom glumicom, kao i to da li je imala posebne zahteve. 

"Koraima je izuzetno lepa, srdačna i prirodna žena. Zaista je poput prave Kasandre. Mi smo učinili da se ona oseća kao zvezda, jer ona to i jeste. Nije imala nikakve zahteve. Srećna je što je opet u Srbiji i što je deo naše najveće serije", kaže Burovac.

PROČITAJTE JOŠ: BILA I S GLUMCEM IZ KASANDRE! Ljubila sina predsednika, fudbaler je varao, a sad ima novog "klinca"

Producent je želeo da ostane tajna kakvu će ulogu Koraima imati u seriji. Na pitanje kako je zapravo došlo do ideje da Koraima bude deo ovog projekta, Nikola kaže:

"Pre nekoliko meseci sam pričao sa našom kast direktorkom Aleksandrom Belošević na temu dovođenja zvezda u našu seriju. Imao sam veliku želju da uradimo nešto drugačije i da obradujemo našu publiku. Aleksandra je predložila da kontaktira Koraimu preko svojih kontakata i da dogovori saradnju što sam sa oduševljenjem prihvatio."

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Karleuša u Nišu  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)