Slala poljupce na aerodromu, pa objavila snimak iz kreveta: Kasandra stigla u Beograd, ovako izgleda 30 godina kasnije

Glumica Koraima Tores doputovala je sinoć u srpsku prestonicu zbog snimanja serije.

YouTube/Kasandra EMDT

Glumica Koraima Tores, koja je devedesetih godina prošlog veka opčinila srpsku televizijsku publiku ulogom Kasandre u istoimenoj seriji, doputovala je juče u Beograd.

Kasandri je ovo drugi put da je u Srbiji, jer je u jeku slave bila na svojevrsnoj turneji po našoj zemlji, na veliku radost gledalaca koji su tada punili hale kako bi uživo videli svoju omiljenu glumicu.

Pročitajte još: Kasandra ponovo u Srbiji: Koraima Tores glumiće u srpskoj hit seriji, poznato i kad dolazi u našu zemlju

Glumica je na aerodromu slala poljupce okupljenim reporterima koji su je pratili do izlaza iz zgrade, da bi potom na njenom Instagramu osvanuli storiji iz aviona, ali i oni iz hotelske sobe, nastali u krevetu, pred spavanje.

Pogledajte:

This browser does not support the video element.

Koraima Tores upravo je sletela na beogradski aerodrom  Kurir

Kasandra je u Beograd došla zbog serije "Igra sudbine" u kojoj će igrati jednu od uloga, a njen angažman je navodno koštao 30.000 evra.

Pogledajte i snimak iz hotela:

This browser does not support the video element.

Koraima Tores  Instagram/lacoraima

Ovako je Srbija devedesetih strepela za Kasandru:

Kasandra reakcije u Srbiji  YouTube/Made in Serbia

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!