"Muž mi je za rođendan kupio plac od 60 ari": Živela u oronuloj kući, sad ima luks stan u Beogradu i nekoliko imanja

Estradni par novac uložio u nekretnine, evo šta sve poseduju širom Srbije

Instagram/djoganivesna

Denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine. Danas sa suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom je otkrila da joj je suprug za rođendan kupio plac, kao i da su oni vlasnici nekoliko imanja.

"Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60 ari placa, to me je oduševio! Mi sad imamo nekih pet, šest imanja, tamo kod Malog Požarevca, blizu Mladenovca... Blizu smo!", rekla je Vesna, pa otkrila da je njoj stan u srpskoj prestonici, ipak, omiljen.

"To je za Đoleta, ja sam gradski tip, volim gužve".

Vesna je pre nekoliko godina ispričala da je kao dete živela u teškim uslovima.

Pročitajte još: ŽIVELI U TROŠNOJ KUĆI U MIRIJEVU: Komšije se prisetile Đoganijevih - "Bili su beda, ali pošteni ljudi"

Jedan period odrastanja provela je u Zvečanskoj, a onda se s majkom uselila u trošnu kuću koja je sada srušena do temelja. Na istom mestu izgrađena je zgrada, u kojoj je njena majka dobila stan.

Ovako je izgledala kuća Vesne Đogani:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"KO VAM KAŽE DA RADI ONO ŠTO VOLI, LAŽE!" Vesna Đogani BRUTALNO ISKRENO progovorila o kolegama: Pomenula Teu Tairović i Prijovićku  Kurir teleivizija

 (Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!