Palme, fontana i crkva u dvorištu: Maca ima čitavo imanje, zavirite u suv luksuz nadomak Beograda

Dragan Marinković Maca sagradio je pravu oazu u Batajnici.

Mondo/DejanKatalina

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca nije od onih koji svoj privatan život eksponira javnosti.

Ipak, poslednjih godina vodi miran porodičan život, te ga možemo videti tek u po nekoj emisiji, dok je učešća u rijaliti programima ostavio iza sebe. Uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom Jovanom, sa kojom se uselio u luksuznu vilu nadomak Beograda.

Sve je izgrađeo u modernom fazonu, a pored kuće se nalazi i firma. Kuća je prostrana, koliko se može zaključiti, makar po spoljašnosti, a najzanimljiviji detalji nalaze se upravo u dvorištu koje je ispred kuće.

Maca se skućio u Batajnici, dok se ispred kuće se nalazi dvorište ukrašeno palmama, ali i malom maketom crkve, pa se može reći da se  izdvaja u odnosu na ostale.

Pogledajte Macin dom:

 PROČITAJTE JOŠ: Otac mu se ženio 9 puta, a brata je upoznao sa 12 godina: Susret kao iz filma, Maca je u jednom i danas izričit

Podsetimo, supruga voditelja Dragana Marinkovića Mace je dve decenije mlađa od njega. Lepa Jovana je po zanimanju frizerka, a za samo nekoliko meseci se udala za voditelja, iako je on nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

"Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život", rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Ovako Jovana izgleda:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Rokvić o hodočašću o kojem bruji ceo region  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)