Slavni muzičar ignorisao princa Harija: Morali da ga opominju, kamera zabeležila neprijatnu scenu

Pevač Ričard Marks umalo je u potpunosti izignorisao princa Harija.

Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Princ Hari pre nekoliko dana je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada, gde je lokalnom pilotu Lorenu Kortniju predao priznanje, našalivši se se kako se obojica osećaju sigurnije u helikopteru nego na sceni.

Na događaj je dođao bez svoje lepše polovine Megan Markl, a nakon govora koji je održao usledila je mala neprijatnost između princa i muzičara Ričarda Marksa, koji je poznat po hitu "Right Here Waiting".

Nastupao je na koncertu, a nakon svog seta je snimljen kako silazi sa bine. Na videu koji je na Instagramu objavila njegova supruga Dejzi Fuentes vidi se kako Marks gotovo prolazi pored princa Harija, pre nego što ga jedan od organizatora upozori i usmeri ka njemu rečima: "Ričarde? Princ Hari."

Marks je izgledao iznenađeno kada je uočio princa, koji mu je pružio ruku i rekao: "Hej! Odlično urađeno!"

Pogledajte snimak:

PROČITAJTE JOŠ: Vraća se bez Megan: Hari sve češće odlazi u posetu bolesnom ocu, a zbog jedne stvari strahuje za bezbednost

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Rokvić o hodočašću o kojem bruji ceo region  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)