Ceca pre silikona i Arkana: Isplivao stari snimak srpske pevačice, a evo ko ju je pratio iz publike

Ceca Ražnatović karijeru je započela sa 13 godina, a ovako je izgledao jedan od njenih prvih nastupa.

Kurir/Damir Dervišagić

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najupešnjih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a u prilog tome govore brojni hitovi i všedecenijska poulrnost koja ne opada.

Karijeru je započela kao devojčurak od 13 godina, a prva pesma joj je "Cvetak zanovetak". Tada je bila na letovanju sa mamom i tatom u Utjehi u Crnoj Gori bila angažovana kao pevačica u jednom hotelu. Publika ju je odmah zavolela.

Sada je isplivao snimak u kojem mala Ceca peva čuveni hit Hanke Paldum "Zelene oči", a ispred nje oduševljeno igraju mala deca.

Pogledajte je:

This browser does not support the video element.

SNIMAK CECINOG NASTUPA SA SAMOG POČETKA KARIJERE! Imala samo13 godina, pevala hit Hanke Paldum, a evo ko je bio u publici!  kurir televizija

PROČITAJTE JOŠ: Svađao se sa Cecom, pa se obogatio preko noći: Karijeru mu obeležila velika tragedija, a jedan nastup promenio je sve

Ceca je danas i deo muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kojem već nekoliko sezona ima ulogu žirija. Pre nekoliko dana otpočelo je snimanje nove sezone, a pevačica je na jednom od njih skupim izdanjem raspametila sve.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ceca u patikama, spremna za dobar provod na koncertu Tee Tairović  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)