"Imam i austrijsku i našu penziju": Ana Bekuta se penzionisala sa 64, a ovo je istina o njenim primanjima

Pevačica Ana Bekuta penzionisala se u 64. godini, a nedavno je otkrila koja su njena primanja.

Antonio Ahel/ATAImages

Ana je priznala da je pored primanja nacionalne penzije, ostvarila je pravo i na inostranu tako što je u Austriji uplaćivala sebi doprinose kao istaknuti estradni umetnik.

Nedavno je u emisiji "Zvezde Granda", Marija Šerifović otkrila da je i njena majka Verica, takođe, na isti način ostvarila mogućnost za primanja sa obe strane.

"Imam dve penzije, jednu austrijsku i jednu našu", rekla je Ana tada.

Antonio Ahel/ATAImages 

"Pa da, isto kao Verica", zaključila je Marija.

Ceca Ražnatović je na to dodala da će Ana treću penziju dobiti od Granda, što je Saša Popović potvrdio. "Dobićeš od Granda i treću", dobacio je Popović, pa je Viki je na to prokomentarisala da može da dobije samo kostobolju i zubobolju.

"Samo mogu zub da mi izvade", dobacila je Ana kroz šalu.

Luksuzan stan na Vračaru

Bekuta ima svoj dom u srcu Vračara gde cene kvadrata idu i do 5 hiljada evra.

"Stan je okrečen u belo, dok zeleni tonovi preovladavaju kada je reč o nameštaju", rekla je o svom domu članica žirija "Zvezda Granda", a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, kao i da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum.

Pevačica je dugo birala stan koji će kupiti, a godinama kasnije je otplaćivala kredit. "Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kada sam ga videla, zbog te svetlosti, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dan danas grcam za ovaj stan", rekla je Bekuta za "Grand News" 2020. godine.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ana Bekuta  Kurir

 (Blic/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!