"Izgorela mi je kuća, ni ne pita kako sam": Stric Nedeljka Bajića Baje razočarano opleo po pevaču

Stric Nedeljka Bajića Baje ističe da se poslednji put video sa pevačem pre 10 godina.

YouTube/AmiG Show, screenshot

Stric Nedeljka Bajića Baje odlučio je da otvori dušu i iskreno progovori o odnosu sa pevačem. On je ovom prilikom priznao da je duboko razočaran, i da o njemu ne može da kaže ništa dobro.

"O tom čoveku ne mogu da kažem ništa dobro. Barem da dođe da upita kako sam, ja sam njemu strikan, od njegovog oca mlađi brat. Poslednji put sam ga video pre 10 godina, možda i više... Kad mu se sestra udavala, ja sam pomogao, svađali se oko međa. Odrastao je rano bez tate, brat mu je radio kao konobar negde tamo na moru i zaradio nešto para i malo mu dao da počne da peva..." započinje ispovest.

YouTube/Screenshot/Elta HD 

"Meni je kuća izgorela kad sam došao sa broda, ostala mi štala, a kad su njega pitali je l' pomaže rođacima, on je odgovorio: 'Pomažem, kako ne pomažem'. Nikad nije ljudi moji doneo ni kutiju cigara, to je žalosno pričati o svom. To dete sam voleo, al' se mnogo promenio. On ne ulazi u naše kuće, dođe sa autom sa džipom mercedesom luksuznim, ne želi ovde ni da prođe, to je žalosno", rekao je za emisiju "Metar moga sela" stric pevača Nedeljka Bajića Baje.

Podsetimo, pevač Nedeljko Bajić Baja vlasnik je brojnih hitova, a zadnjih godina se povukao u medijsku ilegalu. Mnogi ne znaju jednu anegdotu s početka njegove karijere, a kojoj je svedočio i harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković BosanacMiloš Bojanić je na početku Bajine karijere rekao da on nikada neće biti zvezda. Nedeljko je tada ostao uznemiren, a Bosanac mu je pružio podršku.

YouTube/Grand Online 

"Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Rekao je da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš da kažeš kako peva", prisetio se Bosanac u emisiji "Rikverc".

Pogledajte još Bajinih fotografija:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

"VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! "Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!  kurir televizija

 (Blic/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!