"Ima veliku kuću, on tako kupuje": Skandalozna izjava advokata Paf Didija nakon pronađenih 1.000 boca bebi ulja

Advokat Paf Didija je rekao medijima odakle mu navodno 1.000 boca ulja za bebe.

John Lamparski / Getty images / Profimedia

Kada je reper Paf Didi uhapšen, a na njegovom imanju izvršena racija ranije ovog meseca, jedno od najzanimljivijih otkrića vlasti bile su na hiljade boca bebi ulja. Mark Agnifilo, advokat koji zastupa Paf Didija, dao je izjavu za TMZ o tome zašto je reper imao toliko boca ove tečnosti. 

Govoreći u novom dokumentarcu TMZ-a 'The Downfall of Diddy', Agnifilo je dao odgovor na pitanje kako objašnjava 1.000 boca  bebi ulja u kući Paf Didija.

Profimedia  Paf Didi

"Ne znam odakle dolazi broj 1.000, ne mogu da zamislim da su u pitanju hiljade, i nisam baš siguran kakve veze bebi ulje ima sa bilo čim. Onima veliku kuću, kupuje na veliko. Mislim da ima prodavnica 'Kostko' u svakom mestu gde on ima kuću. Da li ste sedeli na parkingu Kostka i videli sa čime ljudi izlaze odatle? Mislim da nije bilo 1.000 boca. Recimo da ih je bilo mnogo, u redu?"

Podsetimo, reper Šon Kombs (54), poznatiji kao Paf Didi, uhapšen je pre par dana u Njujorku, pod sumnjom da je podvodio maloletna lica na orgijama koje je organizovao u svojim luksuznim vilama, te da je umešan u reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Američki tužilac je saopštio javnosti da je prilikom upada u dom poznatog repera tamo pronađeno 1.000 boca bebi ulja i lubrikanata.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KAKO PREPOZNATI ZLOSTAVLJANJE NA RADNOM MESTU: Mobing - problem koji traje  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(The Tab/MONDO/J.D.)