"Sve operisala, a sina joj rodila surogat majka": Hrvatska pevačica čak iznajmila glumca iz Turske da izigrava muža?

Pevačica Maja Šuput otkrila najluđe tračeve koje je čula o sebi

Instagram/screenshot/majasuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput, nedavno se našla na meti žestokih kritika hrvatske autorke Vedrane Rudan zbog eksponiranja sina na nastupima i društvenim mrežama, a sada je u centru pažnje zbog izgleda, ali i tračeva koji su je pratili tokom karijere.

Maja na nastupima uvek izgleda "skockano", a sada otkriva da se kod kuće i ne češlja: "Ne bih naravno htela nikoga uvrediti, ali kada idem do prodavnice, neprepoznatljiva sam i pitaju me: 'Hoćete li i ove boce?'", našalila se i otkrila šta joj suprug govori:

Pročitajte još: ONA JE NAJBOGATIJA PEVAČICA NA BALKANU! Zgrnula 92 miliona, ima dve firme i jednog zaposlenog

"Privatno se ni ne češljam. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak, častimo se kod kuće i moramo se smejati, ali je zato ponosan kako izgledam uveče - po danu folklor, po noći Dior".

Maja otkriva da se ne zamara tračevima koji je okružuju, ali je otkrila koji su najluđi koje je čula o sebi.

"Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopšte nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk... Naravno i sve, baš sve, sam operisala".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

400 KUBIKA U GRUDIMA! Sindi OTVORENO o plastičnim operacijama! Evo šta je sve DORADILA! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!