Šok fotka lepotana za kojim su ludele žene: Prošao kroz buran razvod s poznatom glumicom, sad izgleda kao beskućnik

Francuski glumac važio za jednog od najlepših muškaraca na svetu.

Youtube/Screeenshot

Glumac Olivije Martinez proslavio se u Francuskoj ulogom u ostvarenju "Un, deux, trois, soleil", koja mu je zaradila nagradu Cezar za najboljeg glumca, nakon čega je usledela i njegova holivudska karijera.

Osim po lepoti, poznat je i po vezi sa Kajli Minog, ali i braku sa holivudskom lepoticom Hale Beri, s kojom ima sina Mejsa. Par se upoznao 2010. godine na snimanju filma, nakon čega su počeli da se zabavljaju. Usledeo je brak, rođenje sina, a onda i buran razvod koji je potrajao nekoliko godina.

Par nije mogao da se dogovori oko starateljstva nad sinom, Hale Beri je navodno potrošila 200.000 dolara na pravnu bitku i iako je brak konačno okončan, bitka oko Mejsa i dalje traje.

Pročitajte još: Gorka bitka Hale Beri sa bivšima: Isplivali tajni dokumenti sa šokantnim optužbama o incestu i rasizmu

U međuvremenu, paparaci su uspeli da uslikaju Martineza nakon višegodišnje pauze kada su snimanja u pitanju, a nakon što se njegova slika proširila društvenim mrežama, svi komentarišu da "izgleda kao beskućnik".

Pogledajte kako je nekad izgledao:

Tinseltown/Shutterstock 

A, kako sad:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!