"Savršeni intimni odnos traje 12 minuta": Pevačica objasnila računicu, spomenula i gimnastiku i "maltretiranje muškarca"

Pevačica Goca Tražan pojasnila raniju izjavu

pink tv / screenshot

Pevačica Goca Tržan, koja je nedavno u emisiji Ognjena Amidžića pričala o muškarcima "na kamagrama i cijalisima"  i "udaračama od četiri sata", rekla je da savršeni intimni odnos traje 12 minuta.

Gostujući u emisiji Rame uz rame sa Draganom, pevačica Goca Tržan komentarisala je svoju nekadašnju izjavu da savršeni intimni odnos traje 12 minuta. "I to je predugo", rekla je Goca uz smeh, a potom objasnila da je o tome čitala u naučnim časopisima:

"To su naučni fakti. To sam pročitala u studijama nekih seksologa. Razlog je taj što u tih 12 minuta treba da se desi sve što treba da se desi. Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži ne znam koliko, ti se ne maltretiraš sa gimnastikom i to je onda ok. Nisam ja to merila da se razumemo, nego sam to pročitala", rekla je Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Izjava Goca Tržan  Kurir

 (Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!