Ovo je supruga tragača iz "Potere": Njihova ljubavna priča je filmska, a jedan događaj promenio je sve

Malo ko zna išta iz privatnog života tragača iz "Potere", a ovako izgleda njegova supruga.

Mondo / YouTube / RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Kviz "Potera" jedan je od najpopularnijih u Srbiji, dok su čuveni tragači zasigurno omiljena lica gledalaca.

Jedan od njih je Žarko Stevanović, koji u svakoj epizodi pokaže vanserijsko znanje, a malo ko zna da se pre nešto više od godinu dana oženio. On je rekao "da" svojoj dugogodišnjoj devojci Jeleni Janković, što je "Tragač" Žarko Stevanović se prošlog avgusta oženio svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Janković, što je tada potvrdio putem društvenih mreža.

Šest godina su bili zajedno pre venčanja, a njihova priča je prava filmska. Upoznali su se na jednom koncertu i tako je sve počelo.

"Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da 'odvučem' Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav", ispričao je Žarko Stevanović, pa dodao:

"Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom", rekao je tada za "Hello".

Facebook/Jelena Stevanović 

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK - TRAGAČ IZ POTERE OSTAO BEZ POENA! "Slagalica" zapalila mreže i ostavila sve bez daha, udarila legenda na legendu!

Nikada se nisu posvađali, kako ističu. Pre pet godina počeli su da žive zajedno i to je bio prvi ozbiljan test.

"Bili smo vrlo mladi kada smo počeli zajedno da stanujemo, imali smo 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi. U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. I kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate", objasnio je Žarko za pomenut medij i dodao:

"Kada je uveden lokdaun, dva meseca smo bili u kući, usmereni jedno na drugo. S obzirom da sam ja introvertan tip ličnosti, ta dva meseca pamtim kao najbolji period u životu, dok su Jeleni nedostajali društvo i komunikacija sa ljudima. Međutim, što se tiče našeg odnosa, apsolutno nije bilo nikakvih problema. Moram priznati da mi ona ne parira po kvizaškom znanju, ali daleko me nadmašuje u drugim stvarima, kao što su kuvanje ili matematika. Slobodno mogu da kažem da se nadopunjujemo, a to je obavezan deo svake veze."

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić sa Raletom u provodu  Instagram/uros_tarapana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)