Igrao, pevao, pa pao kao pokošen: Husa se razbio na nastupu, njegova reakcija iznenadila sve

Snimak pada Huseina Huse Alijevića obišao je sve društvene mreže.

X/marijakojic991/Printcsreen

Pevač Husein Husa Alijević, koji je glumio Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja", doživeo je pravi peh kada je pevao pesmu svog pokojnog kolege,

Husa se popeo na sto, pevao i plesao, a onda je sto od pritiska popustio, a sa njim je pao i pevač. Lica gostiju bila su u šoku, dok se pevač odmah pribrao i nastavio sa numerom kao da se ništa nije desilo.

Kao da mu jedan pad sa visine nije bio dovoljan, pevač je rešio da se zatim pone na stolicu koja se takođe klatila.

Pogledajte snimak:

 PROČITAJTE JOŠ: BAKI ISPROZIVAO KOLEGU, RAZOČARAN ZBOG FILMA "NEDELJA" - Husa mu javno odgovorio: Možda bih se i ja naljutio, ali...

Husein Alijević, poznat je kao pevač grupe koja je harala devedestih godina prošlog veka Beet Street. Iako ga dugo nismo videli na sceni, vredno je radio na muzici, a onda i iznenadio glumačkim angažmanom u filmu "Nedelja".

Nakon razvoda od supruge Bebe, on je sreću našao kraj pevačice Andree Došen s kojom je dobio ćerku. Andrea je jednom prilikom ispričala da je đuskala uz Husu kada je bila mala, te da su se prvi put upoznali 2017. godine.

"Ja zaista nisam znala koje on kada smo se upoznali. Prvi put mu ni ime nisam zapamtila. Znala sam ja pesmu 'Opsesija', uz nju sam đuskala kao klinka na ekskurziji, ali nisam znala ni ko je Husa, kao ni da je pevač. Tek kasnije sam saznala ko je zapravo on".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Čola pena na proslavi 18. rođendana sina Duška Šarića 1  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović