"Nemojte me zaboraviti...": Hrvatska pevačica ronila suze u kolima, snimak zabrinuo fanove

Lana Jurčević ronila je suze na snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

X/lalana/Printscreen

Hrvatska pevačica Lana Jurčević, koja je nedavno doživela je nezgodu i završila u podlivima i zavojima, sada je podelila emotivan trenutak na društvenim mrežama.

Kako slobi za nekoga ko često komunicira sa svojim fanovima i sa njima deli intimne trenutke, Lana je sada odlučila da im ogoli dušu. Kako je objasnila, doživela je potpuni slom tuge kada je u automobilu slušala svoje pesme. Istakla je da joj muzika mnogo nedostaje, ali da joj je sada dete prioritet.

Ronila je suze i snimala se, dok su joj u komentarima pružali reči podrške.

"Danas sam doživela potpuni slom kada je ovo krenulo na radiju. Fali mi mjuza jako, ali jednostavno Maki me sad treba više. A vi me nemojte zaboraviti. Volim vas", napisala je Lana.

 PROČITAJTE JOŠ: BILA SAM UVERENA DA IDEM NA PREGLED, A MORALA SAM NA HITAN CARSKI REZ! Pevačica podelila traumatično iskustvo porođaja

Pored muzičke karijere, Lana se već godinama bavi i privatnim biznisom. Pevačica je pre manje od tri godine pokrenula svoj kozmetički brend, a sada se na Instagramu prisetila skromnih početaka iz jedne kuhinje.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sandra Afrika  instagram/sandraafrika

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)