Od Rade Manojlović za 6 meseci uzeo 100.000 €? Prvo zakidao Grand i Popovića, sestra otkrila prevaru kad je brojala pare

Rada Manojlović o bivšem menadžeru s kojim je prekinula saradnju

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović je pre dve godine prekinula saradnju s dugogodišnjim menažderom, posle 15 godina, jer je navodno otkrila da ju je potkradao.

Na njegovo mesto je angažovala rođenu sestrau Maju, koja je i otkrila da nešto nije u redu sa iznosom koji je dogovoren, i onim koji je na kraju isplaćen.

"Zakopao me je, bager me nije mogao otkopati. To svi znaju, interno, ma svi novinari. Mi smo bili kućni prijatelji. On je meni kao devojčici dodeljen od Granda. Mi smo godinama radili zajedno i to je mnogo zarađenih para. Prelomila sam za doček 2022. godine. Rekla sam: 'Radmila, nećeš više ovako raditi'. Pa, pevaću i u šatoru ponovo, ako treba. Sve je za ljude, na kraju krajeva ko dolazi pod šatore, pa ljudi", rekla je Rada i nastavila:

Pročitajte još: "Htela sam da se ubijem kad sam zavolela drugog": Srpska pevačica bila u vezi sa kolegom, a onda mu javili s kim je

"Mi smo radili od 2007. do 2022, ali do 2016. godine je bilo po 'Grandovim pravilima', pa se tada više kralo od Saše Popovića. Posle je krenulo da se krade od mene, a ja sam se zaljubila, pa mene nije bilo briga da li imam para ili ne. Bilo mi je dovoljno samo da živim".


Manojlovićeva je otkrila i kako je primetila da joj novac nedostaje.

"Shvatili smo da me potkrada kada se moja sestra Maja posvađala s dečkom. Došla je ona tada kod mene da živi, a Maja je sve suprotno od mene. Gleda, broji, čuva sve račune... Tako je jedne noći brojala novac i kaže: 'Ovde fale pare!' Ja kažem: 'Ma, bre, Majo, nema šanse!' I pozovemo mi njega, da mu ne pominjem sada ime, a on kaže: 'Izvini, deca su se igrala sa kovertom!' I tako su se 'zaturavale' pare jedno šest meseci... U jednom momentu je baš kulminiralo. Nije se znalo na koji račun se novac uplaćuje... Od brata žene, moj, njegov... Za šest meseci sam zakinuta za sumu sa više od pet nula".

Rada je rekla da za pare koje su joj nedostajale nije želela da potražuje pravdu na sudu.

" Nisam ga tužila. Ne želim... To jeste krađa, ali ja sam dobra, a dobar i glup su braća rođena. Ma, to ništa nije vredno stresa koji sam preživela. Šest godina ništa nisam snimala, imala sam poljuljano samopouzdanje i tako dalje. Para će biti! Ja sam neko ko je rano ostao bez majke i pare mi nisu pomogle ni da je spasem, niti da je vratim. Pare koje sada imam, a kojih sam mogla da imam mnogo više, za mene nisu sreća. Šta ću ako poludim i završim na psihijatriji. Šta će mi pare?!", rekla je Rada za Blic.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Rada Manojlović prvi put u "Pulsu Srbije"   Kurir televizija

(Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!