Izgubila nevinost u 35, menjala 50 muškaraca godišnje: Plavuša smršala 30 kila, šutnula milijardera i udala se za ženu

Glumica Rebel Vilson izgovorila sudbonosno "da" partnerki s kojom je već dve godine

Profimedia

Australijska glumica i plavuša koja na Istagramu objavljuje slike "s dečkom Novakom Đokovićem" Rebel Vilson, izgovorila je sudbonosno da partnerki Ramoni Agrumi na privatnoj ceremoniji na Sardiniji.

Venčanju su prisustvovali porodica i prijatelji, i ćerkica Rojs, koju je Rebel dobila pre dve godine uz pomoć surogat majke.

Rebel je ranije otkrila za People da je Ramonu upoznala preko prijatelja kao i da su se prvo čule telefonom, pa videle uživo.
“I to je bio stvarno dobar način da se upoznamo. Bilo je pomalo staromodno, vrlo romantično", rekla je.

Pročitajte još: "NOVAČE, TI SI NAJBOLJI MOMAK!" Holivudska glumica "uhvatila" Đokovića i OVO okačila, šta će reći Jelena? (FOTO)

Rebel i Ramona, koja je vlasnica modnog brenda Lemon Limon, verile su se na Dan zaljubljenih 2023. u Diznilendu u Kaliforniji.

Instagram printscreen / rebelwilson 

Rebel je rekla da je šokirana koliko je njena veza sa Ramon brzo prerasla u nešto ozbiljno, kao i da je pre toga tražila savršenog muža, a kako bi nadoknadila propušteno, godišnje bi odlazila na 50 sastanaka, sa muškarcima.

"Uvek sam bio naklonjena devojkama i imala sam snažna prijateljstva sa ženama, ali ovo je bio prvi put da je u pitanju romantična veza i bila sam šokirana", prokomentarisala je vezu sa Ramonom.

Veza sa milijarderom

Pre ljubavi sa Ramonom glumica se zabavljala sa milijarderom Džejkobom Bušom, sa kojim se često viđala u javnosti. Između ostalog, bila je sa njim 2020. na Gala večeri Alberta II kneza od Monaka i njegove supruge princeze Šarlin u Monte Karlu. Verili su se, a onda raskinuli.

Instagram/rebelwilson 

Pre ove veze Rebel je doživela veliku transformaciju izgleda pa je smršala čak 35 kilograma, uz pomoć 14-dnevnog programa ishrane "Mair Method Diet" koji podrazumeva povremeni post, detoksikaciju organizma i uzimanje određenih suplemenata.

Izgubila nevinost u 35. godini

Shutterstock 

Čuvena glumica otkrila je izuzetno intiman detalj o svom životu - kada je izgubila nevinost. Bilo je to kada je imala 35 godina, pa je istakla da time želi da pošalje pozitivnu poruku. Rebel Vilson je taj detalj podelila sa javnošću dok najavljuje memoare "Rebel Rising" koji su objavljeni u aprilu.

"Najbolji dečko"

Rebel je veliki fan Novaka Đokovića i "redovna" je na njegovim mečevima na Australijan openu, nakon kojih čeka srpskog tenisera kako bi se slikala sa njim:

(Žena Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!