Megan Markl i princ Hari u centru skandala: Nestalo 4 miliona dolara, poreska češlja papire

Fondacija princa Harija i Megan Markl pod lupom javnosti nakon što je otkriveno da nedostaje više od 4 miliona dolara.

Lepa i Srecna

Fondacija "Archewell", koju vode princ Hari i Megan Markl, našla se pod lupom javnosti nakon što je otkriveno da u najnovijem poreskom izveštaju nedostaje više od 4 miliona dolara.

Mediji se pitaju gde je novac nestao, a očekuje se sledeći poreski izveštaj koja bi mogao da razjasni situaciju. Ovaj finansijski propust dolazi u nezgodnom trenutku za fondaciju princa Harija i Megan Markl, koja je ranije ove godine već bila označena kao "delinkventna".

Pročitajte još: Sudija odlučio da li će izneti sve detalje: Hari lagao da nije uzimao drogu, pa razbesneo Amerikance zbog vize

Fondacija je tek nedavno dobila dozvolu da ponovo prikuplja i troši novac, te bi novi problemi sa poreskom upravom (IRS) mogli dodatno da uzdrmaju njen ugled.

Lepa i Srecna 

Fondacija je u poslednje dve godine primila dve uplate veće od 6 miliona dolara, ali nijedna od njih se ne pojavljuje u poreskom izveštaju. Postoje spekulacije da su velike donacije "Archewell-u" možda date anonimno preko posredničkih organizacija.

Fondacija je ranije ove godine već bila na udaru kritika i sumnjiu regularnost poslovanja zbog nepravilnosti u podnošenju godišnjeg izveštaja i plaćanja taksi. Iako su izvori bliski vojvodi i vojvotkinji od Sakeksa tvrdili da je do problema došlo zbog neprocesuiranog čeka od 200 dolara, ovaj novi finansijski propust mogao bi dodatno da zakomplikuje situaciju.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON  Kurir televizija

(Žena Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!