Pronađena ćerka srpskog glumca: Devojčica (16) danas pobegla od kuće, sad stigla lepa vest

Glumac Petar Zekavica otkrio da je pronađena njegova maloletna ćerka

RTS screenshort

Pronađena je ćerka glumca Petra Zekavice koji se danas putem društvenih mreža obratio i javnost i zamolio sve da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće. 

"Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće, suicidna je i tražimo je! Ovo su slike od danas!", napisao je Petar na društvenoj mreži, uz fotografiju, a sada je njegova naslednica pronađena.


Petar Zekavica je glumac je srpskog porekla rođen u Beogradu 8. oktobra 1979. godine. Rad njegovog oca je tad bila vezana za dugim i čestim inostranim poslovima. Njegov otac je neretko dolazio u Rusiju. U Jugoslaviji, njegovu porodicu su rušili ratovi i nemiri. Otac nije odlučio da se ponovo vrati u matičnoj državi.

Petar Zekavica iza sebe ima više od 80 filmova i serija, a iako je rođen u Beogradu, proslavio se u Rusiji. Prvi put u karijeri glumio je na srpskom jeziku u seriji "Državni službenik".

(Blic, Telegraf, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!