"Zaljubljena sam, ali on nije za mene": Ana uživo u emisiji pričala o dečku, rekla da on raskida s njom svaki dan

Ana Nikolić otkrila detalje veze sa Goranom Ratkovićem Raletom

ananikolicofficial/instagram

Pevačica Ana Nikolić poslednjih nedelja prolazi turbulentan period, kada je emotivni život u pitanju. Ona je nedavno raskinula vezu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, navodno je čak "letela" njegova odeća sa terase na Voždovcu, da bi ubrzo usledelo pomirenje.

Sada je Ana, gostujući u jednoj emisiji otvorila dušu, progovorila o vezi sa Ratkovićem, ali i otkrila "da on raskida sa njom svaki dan".

Pročitajte još: "Ja sam iskorišćena, je**ga, šta ćeš": Ana Nikolić se pomirila se s bivšim, zbog ove poruke pišu da je raskid na pomolu

"Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Ja planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava", rekla je pevačica, pa se dotakla karijere i eventualnih koncerata:

Pink screenshot 

"Arenu smo preskočlili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više. Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše", rekla je pevačica.

Pročitajte još: Ona je vlasnica najskuplje pesme na estradi: Srpska pevačica dala 300.000 evra, pa se vinula u zvezde

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Nikolić sa Raletom u provodu  Instagram/uros_tarapana

(Premijera vikend specijal, MONDO, D.P)