Iznajmio Avalski toranj da bi saznao pol bebe: Adam Adaktar ponovo razbesneo javnost, pa poručio da tu ne staje

Adam Adaktar je sa suprugom rešio da na ovaj način sazna pol četvrtog deteta.

IG adaktar_official

Kontroverzni Adam i Anđela Adaktar, čekaju četvrto dete, a pol bebe koju će dobiti su otkrili na neuobičajen način, što su podelili na svojim mrežama.

U videu na instagramu otkrili su da li očekuju devojčicu ili dečaka, a tim podovom iznajmili su toranj na Avali, što je izazvalo oduševljenje kod njihovih pratilaca.

I ovog puta su prevazišli sebe, ali i pomalo iznerviralai javnost i to zbog čudnog, a verujemo i nimalo jeftinog načina koji su odabrali kako bi saznali šta čekaju. Oni su otišli na Avalu i na tornju se pojavila roze boja, kao i vatromet koji je bio znak da je u pitanju devojčica.

"Imali smo tremu kao da prvi put treba da saznamo pol, kao da pre ovoga nismo tri puta doživeli isto... a zapravo ovaj četvrti za nas nosi neku posebnu energiju... Dobili smo sve što smo želeli. HVALA ti. Veliko hvala najbojem prenatalnom testu, četvrtom po redu! Družimo se još koji put", stoji u opisu.

Njihovo radovanje i sreća zarazili su pratioce, a nakon objavljivanja videa, par je preplavljen čestitkama i lepim željama od prijatelja, porodice i obožavalaca.

Podsetimo, par je na svom Instagram profilu objavio da im dolazi i četvrti član porodice. "Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki oskarom nagradjivani film. Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek, pa na kraju sve ovo imam. Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite jedinstvena prilika, ipak delimo sve. Druge priče vam pričam uskoro, a ova je došla tako neplanirano. Hvala ti anđele, od kada sam te ugledao videlo se da sa tobom nije sve kao i sa drugima, iskreno bila si luda, a to kod mene samo radi. 4 dete za 4 godine ne može to svako volim te... Znam ti mene više", napisao je Adam tada.

Pogledajte još slika Adaktarovih:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

Adam Adaktar   instagram/adaktar_official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!