Nju je Milan Kalinić voleo pre braka: "Znala je Sandra, ona mi je bila jedina prava veza, voleli smo se baš"

Milan Kalinić nije često pričao o svojim ljubavima pre supruge Sandre, ali je o koleginici sa klase javno govorio

ATA / A.AHEL

Milan Kalinić je sa Sandrom u braku već 18 godina, a kako se sada šuška po medijima na pomolu je razvod. Glumac se po pisanju medija već iselio iz zajedničkog stana.

Pre nje, međutim, glumac i voditelj, jake emocije je gajio prema izvesnoj koleginici s klase.

"Mi smo išli zajedno na akademiju na klasu, to je Tanja Anđelić", kazao je Milan u "Pretresu" upitan koga je pre supruge najviše voleo, a onda je i pojasnio kakva je to veza bila.

"Zna Sandra...Tanja mi je bila onako, da kažem, jedina i prava veza pre Sandre. Bio sam baš zaljubljen i ona u mene i, voleli smo se baš, onako, bili smo negde oko godinu i po dana (zajedno), ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude", zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Pristala je kao iz topa

Kalinić je, podsetimo, u braku sa Sandrom dobio dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Kada ju je upitao da li bi s njim podelila život, pristala je kao iz topa, pa je kroz pola sata sve obavestila da se udaje.

"Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: 'Da, da'".

MONDO/Stefan Stojanović  Milan Kalinić

"Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama, i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama, i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem", kazala je Sandra svojevremeno za medije.

Iselio se iz porodičnog stana

Milan Kalinić, kako pišu domaći mediji, iselio se iz porodičnog stana na Voždovcu, u kojem dominiraju svetli tonovi, s dosta različitih, obojenih sitnica svakako su ga začinili na sebi svojstven način. Knjige iznad velikog televizora, na primer, uredno su poređane po boji, što se ne viđa posebno često. Stan je dovoljno prostran da je glumac često igrao tenis.

Pogledajte kako izgleda:

Bonus video:  

This browser does not support the video element.

ZAŠTO JE MILAN KALINIĆ MORAO DA ZAPROSI KOLEGINICU? Njen otac mu postavio ultimatum! O čemu se radi saznajte u "PUSTI BRIGU" U 13h  Kurir televizija

(Stil/MONDO/Marina Cvetković)  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!