"U bolnici je, ne znam kako bi se ovo završilo": Naš glumac uputio potresne reči nakon što mu je pronađena ćerka

Ćerka glumca Petra Zekavice pronađena je nekoliko sati nakon što je njen otac na društvenim mrežama zamolio sve da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu naslednicu koja je pobegla od kuće.

ATA / A.AHEL

Glumac Petar Zekavica juče je doživeo pravu porodičnu dramu! On se putem društvenih mreža obratio, i javnost zamolio da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće.

Nakon što je devojčica pronađena, glumac se oglasio na Fejsbuku, i zahvalio svima koji su doprineli da potraga bude uspešna.

"Pronađena je. Trenutno je u bolnici. Želim da se zahvalim svima na neverovatnoj podršci i brzini kojom su svi ljudi dobre volje odreagovali... Da nije bilo vas ko zna kako bi se sve ovo završilo... Zahvaljujući vašim re-postovima, gospodin Obrad koga lično ne poznajem je primetio moju ćerku u Zemunu, i ja sam krenuo tim tragom koji se ispostavio tačan...Obrade veliko Vam hvala!!" a zatim je nastavio:

ATA AHEL 

"Ubrzo se javila i gospođa koja ju je videla u prodavnici, i čija je ćerka uspela od odvuče njenu pažnju i sačuva dragocene minute pre mog dolaska... Zahvala sam vam. Zahvaljujem i inspektoru policije Milošu iz MUP a Srbije iz Despota Stefana... Zahvaljujem i ljudima iz medija, prijateljima iz branše, kao i svima vama koje ne poznajem i koji ste pritrčali u pomoć! Čuvajte decu i nek vas Bog čuva! Hvala", poručio je glumac na Fejsbuku.

Podsetimo, Petar Zekavica se putem društvenih mreža juče obratio i javnost zamolio da ga obaveste ukoliko vide njegovu maloletnu ćerku koja je pobegla od kuće. Petar je napisao da je devojčica juče u Beogradu pobegla od kuće.

"Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće i tražimo je! Ovo su slike od danas!", napisao je Petar u opisu na društvenoj mreži, uz fotografiju.

Pogledajte još njegovih fotografija sa ćerkom:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVAKO VAM DECA ŠALJU SIGNAL DA IM TREBA POMOĆ Posebnim ponašanjem tinejdžeri skreću pažnju na sebe SPREČITE NAJGORI SCENARIO  Kurir televizija

(MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!