"Nema potrebe da ga osvežavam, uvek je sveže": Snežana Đurišić nikad iskrenije o vezi s ginekologom

Pevačica Snežana Đurišić uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem već godinama unazad, a sada je progovorila o njihovom odnosu.

Pink

Naša poznata pevačica, Snežana Đurišić je progovorila o svojoj vezi sa doktorom ginekologom Vanjom Miloševićem u emisiji "Magazin in".

"Ti si sada u divnoj vezi, koliko si u emotivno lepom odnosu", pitala je Sanja Marinković.

ATA Images /Antonio Ahel 

"Nema potrebe da ga osvežavam. Sad će osam godina. Uvek je sveže, uvek se nešto desi, svako sa sobom nosi neku priču", rekla je Snežana.

Posvetila mu pesmu

Inače, pesma "Moj genije" posvećena je upravo doktoru koji joj je osvojio srce. "Jeste, ta pesma je posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu poznat je svima nama", rekla je pevačica.

ATA Images/Antonio Ahel 

Ko je dr Vanja Milošević?

Osim iskrene ljubavi, uzajamnog poštovanja i razumevanja, Vanja i Snežana Durišić prošli su kroz isti bol gubitka. Njoj su za kratko vreme umrli brat, muž i otac, a i nju je, baš kao i Vanja, u tim teškim trenucima spasla vera.

Vanja je preživeo tešku porodičnu tragediju, kada mu je tokom NATO agresije 5. juna 1999. godine ubijen rođeni brat Vladan Milošević, cenjeni transfuziolog. Kako je ispričao za medije, njegov brat se borio da spase život vojnika na Košarama, ali je na sanitetsko vozilo u kojem je bio s kolegama bačena bomba.

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografija:

Bonus video: 

This browser does not support the video element.

"ŽENI MOŽETE IZVUĆI BEBU IZ MATERICE, ALI IZ GLAVE NIKAD" Ginekolog: Nekima se posle prekida trudnoće javljaju i SUICIDALNE IDEJE  Kurir televizija

 (Blic/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!