Haris uznemiren zbog podele imovine sa Melinom: Na suđenju neraspoložen, smogao snage samo jedno da kaže

Pevač je na pitanje koji je ishod današnjeg suđenja dao do znanja da mu nije do razgovora.

ATA / A.AHEL

Haris Džinović došao je danas oko 10.30 sati u Prvi osnovni sud, kako bi nastavio proces oko podele imovine sa bivšom suprugom Melinom, koja se prema saznanjima nije pojavila na ročištu.

On je bio vidno ozbiljan, a kasnije kada su ga novinari i pozvali, Džinović je priznao da nije raspoložen.

ATA AHEL 

Haris je na pitanje koji je ishod današnjeg suđenja, dao do znanja da mu nije do razgovora. Posle dva sata otkako je stigao u Katanićevu ulicu, u 12.30 je rekao da je još na istoj lokaciji.

"Danas nisam ni za šta, još sam na sudu", rekao je Haris, a na pitanje da li je reč o podeli imovine, pevač poručio da ne želi s medijima o tome da priča. On je i na pitanje da li se Melina ipak pojavila u nekom trenutku, rekao da "ne zna".

Proslavio 73. rođendan sa sinom Kanom

Pevač je pre par dana proslavio rođendan sa sinom Kanom, pa je otkrio i ko mu je čestitao od ostalih članova porodice.

"Sin Kan mi je prvi čestitao rođendan, odmah posle 12 sati je doneo tortu i svećice. Nikakav poklon nisam dobio, najveći poklon mi je doneo Kan, što se setio toga, što se angažovao oko toga, išao, tražio, kupio, doneo, upalio, čestitao. On je tu večeras naravno, Đina ne znam gde je, možda je tajno došla, a nije se najavila. Samo Kan i ja smo bili sinoć, Đina nije bila tu."

Pogledajte još Harisovih slika:

Bonus video:   

This browser does not support the video element.

Đina Džinović stigla u porodični dom  Kurir

 (24 sedam/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!