Mesečno uzme 5.000 evra, a ne mrdne prstom: Stoja se pored pevanja bavi još jednim poslom

Stoja Novaković poseduje nekoliko nekretnina od kojih uspeva i da zaradi "sa strane".

Instagram/stoja_institucija

Pevačica Stoja Novaković, koja je nedavno bila u žiži zbog toga što je ispalila za nastup, može se pohvaliti lagodnim životom.

Ona ima nekoliko nekretnina, a sad su se pojavile informacije da navodno ima 10 stanova koje već godinama izdaje. Prema navodima medija, ona u džep stavlja oko 5.000 evra samo od uzimanja kirija.

"Stoja ceo život pametno ulaže i nikad se nije rasipala sa novcem. Sve što je štekala uložila je u nekretnine, a zajedno sa porodicom do danas ima ozbiljne stanove. Priča se po selu gde živi da ima oko 10 stanova koje renta, a kad se sve skupi, u džep stavlja oko pet hiljada evra samo od kirija", priča upućen izvor.

"Stoja se nikad nije ni hvalila time koliko zarađuje, a svi znaju da dobro raspoređuje novac, samo na stvari koje su joj bitne. Nikad nije trošila na gluposti, čak ni na plastične operacije. Zato se uvek šali da jede koliko hoće i da je briga kako izgleda."

PROČITAJTE JOŠ: Dala 100.000 € na operacije, sad "tresla" u kožnjaku: Stoja ispalila za nastup, pa zapalila mreže

Inače, folk pevačica Stoja Novaković svoj životni put započela je vrlo mlada, udajom sa samo 16 godina i rođenjem sina sa 17. Međutim, njena mladost nije bila ispunjena samo radostima, već je doživela i velike životne tragedije.

Sa samo 19 godina, Stoja je doživela porodičnu tragediju koja je zauvek promenila tok njenog života. Izgubila je supruga, a njen život se naglo promenio. U jednoj potresnoj ispovesti, Stoja je otkrila da je taj period bio veoma težak za nju i njenog sina. Prošla je kroz duboku tugu i očajanje, a njih dvoje su se našli u teškoj materijalnoj situaciji.

Ovako izgleda Stojin sadašnji suprug:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Stoja  instagram/stoja_institucija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Republika/ Katarina Bojović)