"Željno ga iščekujemo...": Otkriveno kada se Saša Popović vraća na snimanja, a evo i kako se sada oseća

Saša Popović već neko vreme je na odsustvu zbog problema sa zdravljem.

ATA / Antonio Ahel

Saša Popović se pre nekoliko dana, prvi put nakon 20 godina koliko se prikazuje muzičko takmičenje Zvezde Granda, nije pojavio na snimanju emisije nove sezone.

To je zabrinulo brojne fanove, a kasnije je otkriveno i da Popović ima problema sa zdravljem. Pričalo se da je jako loše i da se nalazi u bolnici, što je ubrzo demantovao. Sada je članica žirija i pevačica Snežana Đuriši otkrila da Sašu očekuju već na sledećem snimanju.

"Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje", istakla je ona.

TV Pink / screenshot 

PROČITAJTE JOŠ: RENATA SVI OBOŽAVALI, SAŠA GA ZBACIO IZ GRANDA: "Rekao sam im da moram da hranim porodicu..."

Podsetimo, voditeljka i PR Grand produkcije Vesna Milanović tada je rekla da će se Saša uskoro vratiti pred kamera i da nije istina da se nalazi u bolnici.

"Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi", rekla je Vesna, pa dodala:

"Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju", zaključila je Milanović.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

LUKAS NA DUHOVNO PROČIŠĆENJE, VOJAŽ MI JE BEZLIČAN, A SAŠA POPOVIĆ JE PRAVI PRIMER...! Vendi udarila na kolege sa estrade  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)