"Vreme je za prinovu": Aleksandra Prijović za dan rasprodala Arenu, sada objavila da se povlači iz javnosti

Aleksandra Prijović saopštila je da će se na neko vreme povući iz javnog sveta.

ATA / A.AHEL

Aleksandra Prijović odlučila je da svoju veliku turneju "Od istoka do zapada" završi u Beogradu, gde ju je pre godinu dana i započela.

Svoj poslednji koncert rasprodala je munjevitom brzinom, te ne krije koliko je srećna zbog novog druženja sa beogradskom publikom. Ipak, Prija je sada iznenadila sve i saopštila da je odlučila da se nakon odžranog nastupa, povuče izjavnog sveta.

Za samo 24 sata Prijovićka je rasprodala četvrtu Arenu, a na pitanje da li je imala strah da još jedan koncert pusti u prodaju, Aleksandra kaže:

"Nisam imala strah, ali nisam ni verovala da će se za dan prodati. Baš zato pravimo za taj dan nešto posebno i drugačije od cele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj državi i gradu bude podjednako lepo, vodila sam i u manja mesta ceo svoj tim i nigde nisam štedela kada je produkcija u pitanju. Zato baš Beograd zaslužuje da ih na poslednjem koncertu iznenadim. Ali, ja nikad ne pričam unapred već sam sa publikom izgradila odnos poverenja. Zato znam da znaju da ćemo se sjajno provesti i da ću dati sve od sebe da kući odu nasmejani i da taj susret zajedno pamtimo dugo godina", započela je.

PROČITAJTE JOŠ: Skromna proslava, pa usledio poklon od 29.000€: Otkriveno šta je Aleksandri Prijović Filip kupio za rođendan

Iako su prpreme za koncert u toku, pevačica želi da se malo odmori, pa će se nakon spektakla u Beogradu povući iz javnosti.

"Aleksandra je zaslužila jednu pauzu (smeh) Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje."

Potom je govorila i o prošienju porodice, pa je nagovestila da će se uskoro ponovo ostvariti u ulozi majke.

"Da se pita nas sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme", rekla je ona.

Ovako je izgledala na koncertima:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Aleksandra Prijović  TikTok/aleksandraprljovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)