"Spakovao je kofere i preko noći otišao": Odluka brata Teodore Džehverović razorila porodicu, oglasile se

Adriana Kadar i Savo Džehverović odlučili su da svoj život presele van Srbije, a njihova porodica to teško podnosi.

instagram/adrianakadar

Srpska influenserka Adriana Kadar i njen suprug i brat pevačice Teodore Džehverović, Savo odlučili su da napuste Srbiju.

Oni su spakovali kofere i sa ćerkicom Doroteom svoj život preselili u Dubai, dok porodica Džehverović ne krije koliko im je ovo teško palo. Njegova majka Goca Džehverović sada se oglasila za medije i otkrila kako prolaze kroz veliku promenu.

"Joj sine nije mi dobro. Sava nam je otišao, spakovali kofere i otišli, bukvalno preko noći. Još ne možemo Teodora i ja da dođemo sebi. Iznenadna odluka, dobra prilika, to nisu mogli da propuste. Otišli su sa bebicom u Dubai da žive i rade. Mi smo navikli na njega, on nam je nekako ta muška figura u porodici uvek bio, osloni se čovek na njega, kako ćemo bez njega, ne znam, teško nam je", izjavila je ekskluzivno Goca koju smo pozvali drugim povodom.

PROČITAJTE JOŠ: O NJIHOVOJ VEZI JE BRUJALA CELA SRBIJA: On joj bio nastavnik u osnovnoj, sad se snimaju sa ćerkom za mreže

Bliskost njene dece dokazuje činjenica da su kupili stanove jedan do drugog i da sam rastanak teško pada poznatoj pevačici:

"Odoh posle kod Teodore da se malo tešimo, oni su bili vezani, stan do stana živeli. Nedostajaće nam svo troje. Sava će raditi u jednoj agenciji za nekretnine, Adriana će čuvati bebu, ne brinem se, snaći će se, ali mnogo mi nedostaju."

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teodora Džehverović  Instagram/Teodora Džehverović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Alo/ Katarina Bojović)