Pola estrade radi doček Nove godine u Crnoj Gori: Otkriveni honorari, samo njih dvoje uzimaju 220.000 evra?

Čola i Ceca rekorderi i ove godine po zaradi kada je najluđa noć u pitanju

ATA Images/Antonio Ahel, Kurir, Ana Paunković

Pevači i pevačice uveliko su zakazali nastupe za Novu godinu, a i ove godine, kao i prethodnih, najveći honorar su navodno dobili Zdravko Čolić i Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevač i pevačica će u najluđoj noći pevati u Crnoj Gori, kao i Saša Matić, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragana Mirković...

"Ako je letnja sezona bila lošija u odnosu na prethodne, kako mnogi tvrde, onda će zimska biti bolja nego ikad! Već su ugovoreni skoro svi nastupi u najvećim hotelima, klubovima i drugim ugostiteljskim objektima, a takođe i na trgovima u skoro svim većim gradovima. Zasad znam da će u Tivtu za doček pevati Zdravko Čolić, a sutradan Jelena Rozga. Ceca Ražnatović će Novu godinu dočekati u Herceg Novom na trgu".

Pročitajte još: Pola estrade na zabavi kod Šarića: Slavi sinu punoletstvo, Čola ga držao za ruku, Tanja napravila lom

"Dragana Mirković, koja je tokom letnje sezone oborila rekorde u svim gradovima u kojima je održala koncerte, to veče će pevati u Baru, a u Kotoru publiku će na otvorenom zabavljati bend Zabranjeno pušenje", rekao je sagovornik Kurira i dodao:

"U budvanskom hotelu prvog januara pevaće Marija Šerifović i Jovana Pajić zajedno. To će biti vrlo zanimljivo jer će ih publika prvi put videti zajedno na sceni, a poznato je da su njih dve veoma bliske prijateljice. Što se tiče Petrovca, u tamošnjem hotelu tokom dva dana za Novu godinu nastupiće nekoliko velikih muzičkih imena: Ana Bekuta, Željko Šašić, Saša Matić, Jelena Rozga i Peđa Jovanović".

Kada je reč o honoraru, najveći je dogovorio Zdravko Čolić.

"Što se tiče honorara, čuo sam da je se Čolić dogovorio za iznos od 120.000 evra i on je zasad apsolutni rekorder po zaradi, a sledi ga Ceca Ražnatović, koja će za Novu godinu zaraditi 100.000 evra. Priča se da će Saša Matić zaraditi oko 50.000, Jelena Rozga nešto više od 30.000, a Ana Bekuta 15.000".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zdravko Colić  Kurir

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!