Boban Rajović u trci za Pesmu Evrovizije: Folker otkrio šta će uraditi ako se prijavi i Danica Crnogorčević

Pevač Boban Rajović otkrio da je poslao pesmu na konkurs na kojem se bira predstavnik Crne Gore na Eurosongu

Miloš Ćetković

Folk pevač Boban Rajović otkrio je da se prijavio na crnogorski izbor za predstavnika na Eurosongu. Istog dana kada je objavljeno da je RTCG raspisao javni konkurs za izbor kompozicije za predstavnika Crne Gore ovom muzičkom takmičenju, svoje učešće je potvrdio i "piroman".

"Ako se pojavim na izboru pesme za Evroviziju to radim zato što smatram da treba nešto novo da se desi u mojoj karijeri. Mislim da je sve postalo malo sterilno, a ovo je neki izazov za mene, o ovome sam razmišljao od 2019. godine. S obzirom na to da je Evrovizija u pitanju, to znači da mora i pesma da bude drugačija, a to je bio dodatni izazov za mene. Pesma je u takmičarskom fazonu, sa primesama crnogorskog zvuka i melodije", rekao je Boban Rajović, a potom se osvrnuo i na Danicu Crnogorčević koja će se takmičiti.

"Ako mi Danica bude konkurencija, onda sam ubeđen da će to biti zanimljiv festival. Ja mogu da poručim da želim da pobedi najbolji. Zaista bih voleo da to pobedu odnese onaj kome je ona najpotrebnija. Ja sebe smatram ostvarenom ličnošću u svakom smislu, tako da, ako ne odnesem pobedu, neću biti tužan. Samim tim što ću učestvovati, produžiću svoju karijeru", rekao je on za medije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Boban Rajović  Kurir

 (Informer, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!