Helanke, go stomak i ruka koja klizi ka zadnjici: Cobi uhvaćen s novom devojkom, pogledajte šta su radili u centru grada

Atraktivna pevačica i reper uhvaćeni u šetnji tokom vikenda

ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Kat Dosa i Slobodan Veljković Cobi već neko vreme uživaju u ljubavi, a romansa je počela nakon upoznavanja u reperovom studiju.

Par je nekoliko puta snimljen na događajima, bioskopskim premijerama i koncertima, a sada je paparaco uspeo da ih uslika i tokom opuštene šetnje po gradu.

Damir Dervišagić 

Ket Dosa je bila obučena u crni top i helanke koje su otkrivale njenu figuru, sve vreme je bila nasmejana pored svog dečka, dok su se iz centra grada šetali ka Dorćolu.

Par se grlio dok je šetao prestonicom, a u jednom trenutku je zabeleženo i kako je Cobijeva ruka skliznula ka njenoj zadnjici.

Damir Dervišagić 

Kat Dosa proslavila se učešćem na festivalu Pesma za Evroviziju, dok je Veljković nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Nikolić, koja je u međuvremenu s vaterpolistom Nemanjom Vicom dobila dete, nestao iz javnosti, prekinuo nastupe i posvetio se samo stvaranju pesama za druge. Za Dosu je uradio nekoliko pesama, a jedna je upravo završila na nacionalnom izboru za Evroviziju.

Damir Dervišagić 

 Pogledajte kako je Ket Dosa izgledala na Pesmi za Evroviziju:

 (Kurir,MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!