"Nadobudan je i težak, nemam lepih reči za njega": Komšija opleo po Milanu Kaliniću, evo šta je rekao o njegovoj ženi

Komšija Milana Kalinića otkrio da glumac i voditelj već dugo ne živi u istoj zgradi

Lepa i Srecna

Glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka Milan i Sandra venčali su se 2006. godine, nakon godinu i po dana veze, a nakon što su mediji preneli informaciju o krahu braka, oglasile su se i prve komšije.

"On odavno ne živi ovde. Primetili smo to jer njegov džip više nije ovde parkiran, ali dolazi. Dolazi često skuterom ovde, nosi kacigu, uglavnom predveče. Bude tu dva, tri sata i onda čujem skuter kako odlazi", rekao je komšija Kuriru i nastavio:

Pročitajte još: Kalinić krio razvod skoro godinu dana? Otkriveni novi detalji o krahu braka, evo gde sada živi voditelj

"Ranije smo ih viđali uvek zajedno i dobro raspoložene. Međutim, ja mislim da dok žena ćuti dobro je, kad progovori i primeti neke stvari nastaje problem. On je uspešan, poznat, zgodan, mlade devojke vole to. Evo, ispričaću jednu priču od pre nekog vremena kad njegova žena nije bila tu. Jedno veče sam sedeo na terasi i parkirala se neka devojka sa autom. Čekala je neko vreme kao vi sad i onda je izašao on. Vrlo besno je reagovao i pitao je zašto se parkirala ispred zgrade, a onda je ušao s njom u auto i otišao. Nemam lepe reči za njega kao komšiju. Nadobudan je i težak, dok je ona super jedna žena", rekao je komšija Kuriru.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

REALNA PRIČA - MILAN KALINIĆ - 08.04.2023  Kurir TV

 (Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!