Srpkinja ga odvela u krevet, a sad se ne odvaja od njegove žene: Imao je ljubavnice, a samo je nju javno imenovao

Mirko Kodić, jedan od najboljih harmonikaša na našim prostirima imao je više nego uzbudljiv ljubavni život.

Kurir televizija

Mirko Kodić je jedan od najpoznatijih harmonikaša u Srbiji i na Balkanu, čije ime je sinonim za vrhunsku izvedbu narodne muzike. Međutim, njegov put do zvezda nije bio lak. Poznato je da je jedno vreme bio gotovo beskućnik, te spavao na klupama u parku. 

Godine su bile potrebne da se izbori za svoje mesto na estradi, a kada se pročulo za njegovo ime, ljudi nisu pitali za cenu njegovog angažmana.

Kodić je postao traženi harmonikaš na jugoslovenskoj muzičkoj sceni 1980-ih godina, kada je sarađivao sa mnogim poznatim pevačima, uključujući Šabana Šaulića, Svetlanu Ražnatović, Miroslava Ilića, Dragana Mirkovića, Lepu Brenu i mnoge druge

ATA Images /Antonio Ahel 

U isti mah, Mirko je javnosti bio zanimljiv i zbog burnog ljubavnog života.

"Tri puta sam se ženio, imam dva sina i ćerku. Imam dva unuka. Živeo sam sa osobom koliko je trebalo. Kad je nestala ljubav, što bih se mučio kad nje nema više", govorio je svojevremno.

Isticao je da mu nije bilo lako da održi brakove, posebno zbog posla kojim se bavi.

"Tada se nije gledalo da li imaš pare ili ne. Žene me vole i vole me i dan danas. Ja protiv toga ne mogu, ima jedna izreka ‘Žene bežite, ide Mirko Kodić i Zdravko Čolić’, u ovim godinama mi to imponuje, a tada mi to nije značilo. Žene su bile ljubomorne, ja sam bio u društvu glumica, stjuardesa, nije lako to izbegavati, ali nije lako ni sačuvati brak. Neke su otišle, došlo je do razvoda zbog neke druge i tako“, otvoreno je pričao Mirko u emisiji "Ispovest", pa se nadovezao i na šuškanja o njegovim ljubavnicama.

"Imao sam, neću da imenujem, ali eto pozdraviću Zlatu Petrović. Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom ona je prva došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto. Ja kažem imam pare, ne treba, ona mi kaže neka neka se nađe. Ona se zeza sa mojom ženom, Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da se hvale da su bile sa mnom."

ATA Images /Antonio Ahel 

Mirko je ispričao i kako se ugasila ljubav sa Zlatom Petrović, koja mu je, kako je jednom prikom istakao, bila najveća ljubav.

"To je trajalo osam, devet meseci i to je to. Ljubav dok traje, ja sam živeo i živim u braku dok volim. Živim u braku dok volim. Moju suprugu Silviju najviše volim. Sa Jasnom sam ostao dobar jer imam sina sa njom, Aleksandra. Prva supruga Ljilja sada živi u Francuskoj, sa njom sam takođe dobar, imam sina Vladimira sa njom, to nas veže. Mi smo normalni i treba da funkcionišemo. Kod ovih mlađih to ne pije vodu i tu je greška, ti moraš da imaš na okupu, ja sam jednom slavio rođendan i okupio sam sve žene i decu i na čelu stola Mirko Kodić", ispričao je on za domaće medije.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene  Kurir televizija

Izvor: Stil.Kurir.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!