Vitke noge za padanje u nesvest: Slavna teniserka "oduvala" u miniću, uspeo joj plan o kojem su brujali svi

Venus Vilijams prošetala je u izazovnom izdanju, a nema ko nije komentarisao njen izgled.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljena teniserka Venus Vilijams već neko vreme živi u blagoj medijskoj ilegali, a sada je završila na naslovnicama brojnih medija.

Nju su paparaci uhvatili ispred jednog restorana, a nezapaženo nije mogla da prođe, sve i da je htela. Nema ko nije primetio da izgleda bolje nego ikad, dok je ona ponosno prošetala u mini suknji koja je otkrila duge i vitke noge.

Venus je najpre pokušala da ignoriše okupljene fotografe, ali je potom popustila i nasmejala se nekoliko puta. Izgleda da je uspela u nameri da s godinama izgleda sve bolje, o čemu je nekoliko puta govorila u javnosti.

Pogledajte je:

PROČITAJTE JOŠ: Zbog Džajićeve ćerke u miniću popadale vilice: Dragana pokazala vitku liniju, nikad bolje nije izgledela

Podsetimo, jedna od najboljih teniserki svih vremena, nedavno je izjavila da će nastaviti da igra tenis ne samo kako bi "dobro izgledala" već i "kako bi sprečila starenje."

"To je prekrasan način da ostanete u formi, sagorevate kalorije i imate sjajne noge i ruke! Ako želite dobro da izgledate, igrajte tenis. Ne izgleda kao posao, ali je iscrpljujuće. Radiću to sve dok budem imala hrskavicu. Ako nastavim da igram, nadam se da proces starenja neće početi", rekla je jednom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ovako izleda stan u Dubaiju gde sad žive Džehverovći  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)