Spakovao kofere i napustio Džehverovićke: Evo gde sada živi Teodorin brat, ovako izgleda njegov stan

Savo Džehverović je sa suprugom Adiranom Kadar i ćerkicom život preselio u Dubai.

instagram/adrianakadar/ATA Images/antonio ahel

Srpska influenserka Adriana Kadar i njen suprug Savo, inače brat pevačice Teodore Džehverović, odlučili su da napuste Srbiju.

Oni su spakovali kofere i sa ćerkicom Doroteom svoj život preselili u Dubai, dok Teodora i njena majka Goca ne kriju koliko im je ovo teško palo. Adriana je nedavno objavila prvi video, ispričala da su se smestili, kao i da je Savo tamo našao posao, a sada je otkriveno i kako izgleda njihov novi dom.

Adriana je pokazala celi stan, kuhinju, koja je skroz opremljena, prostrana dnevna soba, gde je i trpezariski sto. Onim čim nisu baš zadovoljni jeste pogled.

Pogledajte snimak:

This browser does not support the video element.

Ovako izleda stan u Dubaiju gde sad žive Džehverovći  Instagram

PROČITAJTE JOŠ: O NJIHOVOJ VEZI JE BRUJALA CELA SRBIJA: On joj bio nastavnik u osnovnoj, sad se snimaju sa ćerkom za mreže

Podsetimo, Adriana se oglasila na svom profilu na Instgramu i podelila prvi video iz Dubaija sa porodicom:

"Stigli smo! Naša prva šetnja promenadom koju smo toliko čekali Još uvek se upoznajemo sa krajem, gde se šta nalazi ali ono što smo mogli da primetimo je da je ovaj kraj odličan za porodice sa decom a to je upravo ono što smo želeli Duga promenada, parkovi, igrališta, tiho i čisto. Pogled na Dubai Skyline. Pritom kraj koji se tek razvija i koji će tek biti centar Dubaija. Iako nikad nismo bili ovde ranije, nešto nas je navelo da avantura baš ovde krene", napisala je u svojoj objavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)