Hitna diskvalifikacija u "Eliti": Pink spremio tužbu, moraće da im plati 50.000 evra

Učesnica rijalitija "Elita" Ivana Keneški je diskvalifikovana.

Pink TV

Učesnica "Elite 8"Ivana Keneški je zvanično dskvalifikovana, budući da, prema navodima, nema nameru da se smiri nakon raskida sa Urošem Rajačićem, te je u Beloj kući napravila pravi haos.

Ona je pokušavala da ga isprovocira dok je bio sa njegovom novom devojkom, Milanom Mimom Šarac, a onda ga je i gađala šoljom. Nakon toga je počela da baca njihove stvari, što je Rajačića isteralo iz takta pa je krenuo da joj preti. Obezbeđenje je moralo odmah da reaguje kako bi smirilo strasti između bivših partnera.

Zbog kršenja najstrožeg pravila koje zabranjuje fizički obračun među učesnicima odmah je reagovao i Veliki šef.

"Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Ivana Keneški diskvalifikovana, ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra, a Pink će je tužiti u skladu sa tim", glasilo je pismo koje je stiglo u "Elitu 8".

PROČITAJTE JOŠ: "Spava na aerodromu da uštedi, a zarađuje više od 5.000€": Sin poznate pevačice razotkrio majku u programu

Ubrzo nakon ove kazne, takmičari su obavešteni da je još jedna takmičarka kažnjena. Zbog kršenja osnovnog pravila u "Eliti", i spavanja u nedozvoljeno vreme, Kristina Buđevac je kažnjena novčano.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Rade Ćosić o novom filmu: Ovo nije nastavak Nacionalne klase  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)