Razvodi se najzgodnija srpska voditeljka: Ana Radulović ostavila pevača, proveli zajedno 11 godina

Ana Radulović i Mirče Radulović se oglasili zajedničkim saopštenjem

Instagram/ana.radulovic

Voditeljka Ana Radulović, saopštila je da se razvodi od supruga, pevača Mirčeta Radulovića, posle 11 godina braka.

Odluku su doneli zajedno, a o razlozima rastanka oglasili su se zajedničkim saopštenjem.

"S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave", napisali su Radulovići i dodali:

Pročitajte još: "SVI SE SLIKALI NA INSTAGRAMU, A RAZVELI SE" Zgodna voditeljka krije muža na mrežama, sad otkrila i zašto

"Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi".

Pročitajte još: PLAŠILA SAM SE SVEKRVE! Voditeljka se udala za folkera i ogolila dušu: Nisam znala kako da joj kažem

ATA / Antonio Ahel 

Ana je nedavno, vodeći emisiju na Pinku, dobila pitanje gledateljke zbog čega ne nosi burmu, na šta je odgovorila da je "uvek skida leti jer joj otiču prsti".

Kasnije je dala nešto opširniji odgovor MONDU:

"Sve što imam da kažem je da je Elita toliko gledana da pored učesnika koje prate 10 meseci i zovu, počeli su da ih zanimaju i privatni životi voditelja. Kao što sam rekla kada budem naplaćivala svoju privatnost kao što rade učesnici rado ću odgovarati na sva pitanja. Spekulacija je uvek bilo i uvek će biti šta god ja rekla, ali ako se nekada nešto bitno u mom životu dogodi kao i do sad prvo ću obavestiti sovje kolege", rekla nam je Ana.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim  Kurir