Usvojio klinku od 15, napravio joj dete pa terao da ga ubije: Skinuo nevinost sa 7, a sad ga i ćerka "pali"

Teško da je ijedan roker radio gore stvari od Stivena Tajlera.

Profimedia

Poslednjih dana javnost ne prestaje da bruji o stravičnim skandalima iz života nekada popularnog repera Paf Didija, no daleko od toga da je on jedini muzičar koji je slavu iskoristio na potpuno pogrešan način. 

Zapravo, mnoga velika imena se danas kriju "ispod radara", a ono što su radili graniči se sa ludilom. Jedan od njih je i Stiven Tajler koji je pre nekoliko meseci objavio da se povlači iz muzike. No, kako je već neko vreme cancel kultura uzela u svoje ruke sve te slučajeve koji su decenijama gurani pod tepih, te odlučila da palicu pravde dodeli javnosti, ne bi bilo iznenađujuće da je i frontmen "Aerosmith-a" shvatio da je bolje da na svoju karijeru sam stavi tačku i uživa u preostalom bogatstvu. Barem tako smatraju mnogi.

YouTube/Letterman show 

Inače, Tajler je prošle godine ponovo bio optužen za zlostavljanje, ali je tužba na kraju ipak odbačena, no, to ne menja činjenicu da je u prošlosti radio mnogo gore stvari, što je i javno priznao, bez odgovarajućih posledica. 

Dobar deo javnosti je smatrao da ga sve te loše stvari koje je činio bez griže savesti sada stižu, te da je to razlog zašto je ponovo dotakao "dno života" pre nekoliko meseci i vratio se narkoticima, iako je navodno bio "čist" već neko vreme. Međutim, da su stvari otišle predaleko svedoči i to što se pevač dobrovoljno prijavio na rehabilitaciju nakon što ga je porodica uslovila, jer, ako samo malo "vratite film", pevač je zbog droge svojevremeno bankrotirao, a u brojnim intervjuima je priznao da je na kokain i slične supstance dao skoro 6 miliona dolara.

Promiskuitetno i neretko izuzetno problematično ponašanje nije strano u muzičkoj industriji, ali teško da ijedno ime sa rock 'n' roll scene moglo da stane "na crtu" Tajleru.

Profimedia 

On je, prema pričama njegovih kolega, bio takođe i kleptoman, te je neretko uzimao projektore i opremu na svirkama, ali i novac. Jedan od poslednjih skandala bio je kada imao 63 godine i bio jedan od sudija u Američkom Idolu, a 16-godišnjakinji koja je nastupala rekao je da je pokazala "sasvim dovoljno kože".

Takođe, tokom godina su se veoma često pojavljivale i priče o iživljavanju nad maloletnicama i ostale grozote koje su radili samo zato što su slavni i moćni, te ne čudi zašto se misli da je mračna prošlost konačno došla na naplatu nakon svega što je uradio.

Roker koji je ima 76 godina i dalje može da se pohvali veoma aktivnim životom sa svojom 39 godina mlađom devojkom Ajmi Preston sa kojom je u vezi od 2016. godine.

Međutim, pre nego što će se slavni muzičar konačno "smiriti" i uploviti u mirnu luku, te postati, makar na mrežama, uzorni otac i deda, Tajler je mogao da se "pohvali" bizarnom životnom pričom na koju malo ko može ostati ravnodušan.

Izgubio nevinost sa 7 godina

Stiven je od najranijih dana bio veoma buntovno dete. Detinjstvo je proveo u Bronksu, a tek kasnije su se porodično preselili u Jonkers, pa onda u Njujork kada je pevač već krenuo u srednju školu.

Zanimljivo je da je već sa 7 godina izgubio nevinost i to sa bliznakinjama iz Francuske nakon službe u crkvi. Najpre su se igrali u dvorištu, a potom su se zaputili njihovoj kući gde se sam čin i odigrao, što je kasnije i sam ispričao u brojnim intervjuima.

Već u srednjoj počeo je za konzumacijom marihuane, zbog čega je bio i izbačen iz škole, iako je ipak kansije uspeo da diplomira. Međutim, bilo je jasno da je muzika njegov put, a upravo ga je proslavio hit koji je napisao 1970. "Dream on".

Nakon toga, sve je istorija, a Tajler je postao popularan gotovo preko noći. A gde je slava, tu je i problematično ponašanje.

Veza sa usvojenom "ćerkom"

Tako je možda jedna od priča koja je obeležila njegov život bila najpre veza sa 15-godišnjom Džulijom Holkomb koju je najpre uzeo "pod svoje", a potom ju je i zakonski usvojio nakon što je ubedio njenu majku da je to ispravna odluka. Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku joj je napravio i dete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da Džuliju natera da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi gde je pukom srećom ostala živa, Džulija pristaje na abortus, i vraća se u porodični dom, a Stivenu se nikad više nije javila iako je on pokušavao da je pozove nekoliko puta. Čak je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

- Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio - napisao je u svojoj autobiografiji, a Džuliji je i posvetio pesmu "Janie's got a gun".

Nakon Džulije, ljubav je pronašao sa Bebe Bjul, a kako je sama kasnije pričala, trenutak kada su se upoznali bio je veoma romantičan.

- Svuda je padala kiša i bilo je blato, a ja sam bila obučena u dugu belu haljinu i espadrile i nisam htela da se isprljam… Stiven je video šta se dešava i prišao mi je preskočivši baru preko koje je prebacio kaput, podigao me i preneo. Mislila sam da je to smešno ali i veoma galantno. Kao vitez u sjajnom oklopu - ispričala je jednom prilikom za "Rolling Stone" magazin.

Bebe je kasnije Tajleru rodila ćerku, danas poznatu glumicu Liv Tajler, ali joj nije dozvolila da upozna oca sve do njene 12. godine kada ju je dovela na koncert Aerosmita.

Profimedia 

Sve to desilo se jer je Stiven već bio u paralelnoj vezi, odnosno već u braku sa drugom suprugom, sa kojom je dobio ćerku samo 17 meseci nakon rođenja Liv koja je kasnije ispričala prvi susret sa ocem:

- Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju blizankinju. Izgledala je bukvalno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno - rekla Liv jednom prilikom misleći na drugu ćerku koju je njen otac dobio s Sirindom Foks, 17 meseci nakon što je Liv rođena.

Profimedia 

Ljubio se s ćerkom na crvenom tepihu

Odnos Liv i Stivena često je punio medijske stupce zbog svoje bizarnosti. Naime, osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, jedna pevačeva izjava zauvek će ostati upamćena.

Naime, novinar Gevin Edvards jedan je od najuspešnijih autora "New York Timesa", napisao je 13 knjiga, a u svojoj je karijeri radio u poznatim svetskim redakcijama kao što su "Wired" i "Rolling Stone".

S obzirom na to da je imao priliku da razgovara s mnogo zvezda, 2006. je godine objavio knjigu pod nazivom "Is Tiny Dancer Really Elton's Little John?: Music's Most Enduring Mysteries, Myths, and Rumors Revealed" u kojoj se bavio otkrivenim tračevima, mitovima i misterijama sveta slavnih koje su do tada najviše uzburkale svet. Među raznim pričama, našla se i ona Stivena Tajlera.

"Smatra li Stiven Tajler neprikladnim to što oseća privlačnost prema svojoj ćerki Liv?", glasilo je pitanje u njegovoj knjizi.

Profimedia 

"To je jedno od pitanja koje ćete poslednje upitati za vreme intervjua, u slučaju da se sagovornik uvrijedi ili zalupi slušalicu. Ali kada sam to pitao Tajlera, pevača "Aerosmitha", on je odgovorio: "Da, naravno", kroz smeh.

"Kako da oca ne privlači njegova ćerka? Pogotovo kada je ona poveznica između njega i žene koju je oženio? Osim ako je reč o ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki, na nekom nivou", rekao je Stiven.

"Dakle, tvrdite da se incest temelji na taštini?", upitao ga je Gavin.

"Da, naravno. Postoji određen nivo narcizma u incestu. Muškarac mora biti u potpunosti iskren prema sebi i može to videti. Međutim, pravi muškarac zna da je to mesto na koje se nikada ne zalazi. Umesto toga, govori svojoj ćerki koliko je prelepa i koliko je dragoceno Božje dete. Postoje načini za ljubav, a da se ne vodi ljubav. Napisao sam "Janie's Got a Gun" o očevima koji ne znaju tu razliku", zaključio je pevač.

STAN HONDA / AFP / Profimedia 

Inače, Livina majka, Bebe, na rođenju joj je dala prezime svog tadašnjeg partnera, Toda Rundgrena, koji su je odgajao kao da je njegova.

- Tod je bio neverovatan čovek. Imao je predivan uticaj na moj život te ga i dalje smatram tatom- priznala glumica koja je danas u sjajnim donosima sa biološkim ocem, a prethodnih godina često su punili medijske stupce svojim čudnim i atipičnim ponašanjem koje je uključivalo i preteranu bliskost na crvenom tepihu, ali i poljupce u usta koji mnogima nisu bili po volji.

Stiven je tokom svih tih godina srljao iz veze u vezu, često varao partnerke i zloupotrebljavao narkotike zbog čega je i bankrotirao u jednom trenutku. Kao da to nije bilo dovoljno, zbog droge i alkohola ostao je bez glasa i bio primoran da ode na rizičnu operaciju uz znak pitanja da li će ikada više moći da peva kao pre. Srećom, intervencija je bila uspešna, a nakon toga Stiven se dozvao pameti, barem na neko vreme.

U godinama koje slede bio je još u braku sa dizajnerkom Teresom Baik sa kojom je dobio ćerku Čelsi Anu i sina Taja Monroa, ali ni ovaj brak nije opstao. Sreću je konačno našao sa Ajmi koja je 40 godina mlađa od njega i koja je najpre radila kao njegov personalni asistent.

Profimedia 

U poslednje vreme šuška se da ju je vremešni roker verio iako za to ne postoje dokazi, a Stiven je konačno, po rečima njegovih najbližih ušao u mirnu luku i živi život kakav je odavno trebalo da vodi. A da li će i njega, kako Didija, stići ruka pravde... ostaje samo da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!