Desingerica se pobio nasred ulice, žena mu završila krvava: Izbila žestoka tuča, oglasio se reper

Desingerica otkrio detalje incidenta u kojem je povrede dobila njegova supruga.

Tiktok/printscreen/nenaneniii Desingerica sa ženom

Reper Dragomir Despić Desingerica i njegova supruga Nevena našli su se u centru interesovanja zbog incidenta koji se dogodio tokom i posle vožnje automobilom.

Kako je navedeno, došlo je do problema u saobraćaju, a potom i do tuče. Desingerica se ovim povodom oglasio i istakao da je reč o starijem čoveku, koji je potom udario njegovu suprugu. Sa njima je bilo i njihovo dete.

"Krenuo je da gurne kolica na automobil, pa sam naglo ukočio! Pozadi u autu dete mi je spavalo, supruga Nevena je takođe bila u kolima. Taj čovek me je napao, vikao je: 'P***o drogirana, šta je bilo?', pa sam izašao odmah iz kola. Čovek, deda, me je gurnuo i krenuo na mene, pa sam mu rekao da mi ne pada na pamet da se tučem sa čovekom koji može otac da mi bude! Govorio sam mu: 'Neću da se bijem sa tobom, mator si, ne mogu da se tučem sa tobom', a onda je krenuo sin tog čoveka da me udari! Ja sam onda krenuo na njegovog sina, dok me je deda sve vreme udarao", rekao je Desingerica.

"Nevena je izašla iz auta, a taj deda ju je udario pesnicom i raskrvario joj usnu! Krenuo je onda sina da udari, matori udara i napada!", dodao je reper u šoku.

ATA AHLE 

PROČITAJTE JOŠ: Desingerica o služenju vojnog roka i ispraćaju: "Ceo život sam želeo da idem, nisam imao kad"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Desingerica pljuje devojci u usta  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ Katarina Bojović)