Majka ga ostavila, 6 puta pobedio rak, pa se razveo od "najružnije srećnice": Najbolji je frajer, a baš nema sreće

Malo ko bi, poput Hjua Džekmana, bio u stanju da postane uspešan i ostvari zavidnu karijeru, nakon svega što je preživeo.

Instagram/TheHughJackman

Glumac koji se našao na listi najlepših ljudi sveta pričao je jednom prilikom o svom nesrećnom detinjstvu. Hju Džekman progovorio je o traumi koja ga i danas prati, a sve je počelo kada je njegova majka Grejs odlučila da napusti svoju porodicu.

Rođen u Australiji 12. oktobra 1968, Hju (55) je otkrio kako je nedavno počeo da odlazi na terapije ne bi li bolje razumeo svoju prošlost, ali se i približio ljudima koje voli. Rešen da zaleči sve rane iz detinjstva koje mu je naneo naprasni odlazak majke iz njegovog života.

Instagram/TheHughJackman 

Majka ga napustila u detinjstvu

"Pomaže mi sve to. Svima nam je, kako se kaže, potrebno 'puno selo ljudi' (dosta podrške okoline)... A terapeut mi je kao prijatelj pred kojim uvek mogu da se slomim, koji je izuzetno pametan, ali nije baš 'deo ekipe', razumete šta hoću da kažem?", objasnio je glumac za magazin "WHO".

Izvesno vreme, Hju je kao dečak živeo u nadi da će se Grejs vratiti. Međutim, viđali su se možda jednom godišnje, dok konačno oko 12. 13. godine nije shvatio da nema nazad. To je, kaže, izuzetno uticalo na njegove dalje odnose u životu. Sada, kako je počeo da se bavi svojim traumama, oseća da se opustio i da sve postaje bolje i bolje.

Kada se Grejs vratila iz Australije za Englesku, Hjuov otac Kristofer postao je deci i otac i majka. Međutim, pošto se par razveo, ćerke Zoi i Sonja otišle su u Englesku da žive s majkom. Džekman i njegov brat Ijan ostali su u Sidneju.

Instagram printscreen / thehughjackman 

"Ozbiljna je to trauma", naglasio je glumac, koji je tek posle oko tri decenije uspeo da izgladi odnose s majkom. Trenutno se aktivno bavi problemima i strahovima koje je njen odlazak prouzrokovao, u nadi da će ih se konačno rešiti, a pre nekoliko godina njemu je bilo zabranjeno da se pojavljuje u plesnoj školi tada četrnaestogodišnje ćerke Ave.

Razvod

Pre tačno godinu dana, Hju i njegova supruga Debora, saopštili su da se razvode posle 27 godina braka.  Ovo je došlo kao potpuno iznenađenje, obzirom da je tokom godina isticao ljubav prema Debori, s kojom je često pratio i mečeve Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Hju i Debora su u saopštenju koje je šokiralo svet saopštili, da se "rastaju u ljubavi i prijateljstvu posle 27 godina".

"Bili smo blagosloveni time što smo skoro 3 decenije proveli zajedno u našem prelepom braku. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se rastanemo. Naša porodica je oduvek bila i biće naš prioritet. Prihvatamo ovo novo poglavlje u našim životima sa ljubavlju, zahvalnošću i dobrotom", stoji u saopštenju para.

Hju i Debora imaju sina Oskara (24) i ćerku Avu (19), a često se u medijima komentarisala njihova razlika u godinama, jer je Debora 13 godina starija od njega. Debora Li Furnes rođena je 1955. u Australiji, ona je glumica i producentkinja, a sa Hjuom se upoznala 1995. na snimanju jednog TV šou programa. Venčali su se sledeće godine u predgrađu Melburna, i imaju dvoje dece koju su usvojili. Na atraktivnom partneru joj zavide žene širom sveta, i pojedini zli jezici nazivaju "najružnijom srećnicom" koja je uspela da zavede holivudskog frajera. Očekivano, kada se saznalo da se razvode, mnogi su likovali.

Borba s tumorom

Džekmen (54), poznat po ulogama u filmovima "Vulverin", "Dedpul" i "Iks-men" oglasio se na društvenim mrežama prošle godine. i otkrio da se ponovo uhvatio u koštac s mogućom zloćudnom dijagnozom raka kože.

Do 2017. godine Džekmenu su već uklonili šest karcinoma kože s lica, a nakon nedavnog pregleda lekara, postoji mogućnost da mu se ova zloćudna bolest ponovo vratila. Pre svega u videu je želeo svim ljudima da skrene važnu stvar, a to je da redovno idu na preglede, čuvaju svoje telo i štite se od sunca.

Instagram/TheHughJackman 

"Hej, ljudi. Želeo sam da to čujete od mene u slučaju da me neko sretne na ulici ili slično. Upravo sam bio na dve biopsije. Otišao sam svom lekaru, dr. Ajronu, koji je divan. Za dva, tri dana saznaću o čemu se radi i čim saznam, obavestiću vas", izjavio je glumac.

Pogledajte još njegovih slika:

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Hju Džekmen  Instagarm/thehughjackman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!